Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Heteró pasik mennyiért elégíte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró pasik mennyiért elégítenétek ki egy másik pasit orálisan?

Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
2009. jún. 21. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:
45%

Nemkénelopni a kérdésem :)

Amúgy én ingyen szoktam :D

25/F

2009. jún. 21. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok :D

Mégsem lopott a kérdés, csak meg van fordítva :)

2009. jún. 21. 11:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyiihheheeeee

Na hallájtok, szép egy banda ...

Én meleg vagyok, és elárulom a nagy titkot, egy melegnek ezerszer nagyobb élvezet egy hetero srácot kielégíteni orálisan, akár viszonzás nélkül is mert sokkal izgibb. és bevallom, azért nem lehetetlen vállalkozás, van nem egy srác aki bnővel él stb, de néha pl hozzám jár csak erre :-) Ettől még nem lesz meleg.

Na de amit te kérdezel ... hát az meredekebb. Sztem egy hetero srác még hogy őt kielégítsék, az nagyjából oké, van nem, egy, de ő nem nagyon akarja sztem fordítva ezt. Én még ilyennel csak egyszer találkoztam.

De amúgy honnan lopott a kérdés? hadd lássam azt is :-)

(De majd figseljétek tuti jönnek olyan beszólások, h hülyék vagyunk és kamukérdés mert ilyen nincs)

2009. jún. 21. 11:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Valóban az a kérdés ihlette, hogy megkérdezzem a fordítottját is. :)

Persze nem annyira a pénz összege érdekelne, hanem hogy egyáltalán megtennék e?

2009. jún. 21. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Hát nekem személy szerint nincs az a pénz, amiért megcsinálnám :P 1. nem vok meleg, és annak ellenére, h az nem érdekel, ha más csinálja, ha nekem kellene, az nagyon undorítana 2. nem vok ku*va, nem szexelek emberekkel pénzért. Vannak olyan dolgok az életben, amit nem lehet megvenni. És én speciel azt se hagynám, hogy engem elégítsenek ki valamennyiért.
2009. jún. 21. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Habár se homoszexuális, se férfi nem vagyok, de azért a véleményemet szeretném elmondani erről.

Szerintem az egész "mennyiért tennéd meg, mennyiért engednéd" téma nem illő a szexualitás bensőségességéhez. De persze lehet, hogy csak azért gondolom ezt, mert nő vagyok. Csak ez annyira borzasztó, szerintem nem kicsit lealázó, mindkét fél számára, akármilyen nemű és nemi identitású emberekről van szó.

Meglenne a véleményem arról is, aki pénzért vagy akármilyen juttatásért belemegy, de arról is, aki felajánl bármit cserébe egy ilyen szolgáltatásért.

De magát az ötletet talán még abszurdabbnak tartom, hogy két férfi egymással pénzért, vagy bármiért, ha egyikük sem homokos...

23/L

2009. jún. 21. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból egyszer megcsinálnám, de ingyen.
2009. jún. 21. 14:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahhoz annyit kéne adni, hogy az unokáimnak se legyen pénzgondja...és a pszihológussal egyből elfelejtettném.... :)) kb 2 milliárd....
2009. jún. 24. 11:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!