Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok igaz az, hogy menstruáció alatt elvezetesebb a szex?
Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 01:53
1/10 anonim válasza:
Szerintem abszolute nem!
Sőt nekem spec rosszabb kellemetlen ha ömlik belölem a vér és ö meg bennem van :D és minden csupa vér lesz
2/10 anonim válasza:
nekem is ezt mondták sokan, de nekem nem volt jobb, sőt.. akkor kifejezetten nem szeretem csinálni.
4/10 anonim válasza:
nekem is fáj, meg hát gusztustalan is.
5/10 anonim válasza:
Én mensi alatt, főleg az utolsó napokban sokkal jobban kívánom a szexet, mint bármikor!
6/10 anonim válasza:
Nekem fáj. Az a rossz benne, hogy nagyon kívánom olyankor, de annyira fáj, hogy hiába veszek be bármit is. Úgyhogy várok...
7/10 anonim válasza:
Én is sokkal jobban kívánom ilyenkor a szexet, de maga az érzés meg kellemetlen, tehát inkább "éheztetjük" magamat ilyenkor a párommal, és az első adandó alkalommal szeretkezünk egy hatalmasat :)
8/10 anonim válasza:
Szerintem mindenki ki bírja azt a 4-5 napot!Ha nem akkor meg nézze meg utána...Jah igen és annál tovább tart ha nem várod meg a végét és közbe szeretkezel!
9/10 anonim válasza:
nem élvezetesebb egyáltalán...
az igaz, hogy ez idő alatt /általában/ jobban kivánja a nő a szexet, viszont iszonyat kellemetlen hogy minden tiszta vér...meg gondolj bele..ugyanolyan mintha nagyon belenne az ember nedvesedve.a vér csak ront a dolgon.bele élni se tudod magad.ha pasi vagy akkor is eltudod képzelni=)
10/10 anonim válasza:
Mi is szoktunk a barátnommal szeretkezni menstruáció közben.Modnjuk az igazság az hogy ő szokta eröltetni,mert én elég kellemetlenül érzem magam.De igen,énis sokkla jobban kívánom szexet. :) és nekem élvezetesebb is ha megvan..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!