Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért izgatja fel a fiúkat az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgatja fel a fiúkat az ha egy lány elöttük maszturbál?

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, ha egy meztelen nő játszadozik magával, az elég izgató. Nem értem a kérdést.
2009. jún. 21. 00:49
 2/6 anonim ***** válasza:

HA MÁR +engedi hogy nézzem akkor az már majdnem ojan mintha én csinálnám

de hasonlitsuk inkább a szexfilmhez

ja és közbe ő is veri a saját farkát

tök jo

2009. jún. 21. 04:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést mert engem például az, ha egy fiú saját magát kielégítené elöttem nem igazán izgatna fel.
2009. jún. 22. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Fogadunk?
2009. aug. 30. 05:37
 5/6 anonim ***** válasza:

De természetesen a lányok és a fiúk mások. Két gyönyörű leszbikus lány, miközben éppen gyengéden egymással játszik, az gyönyörű, és bármelyik pasit felizgatja. De két srác egymással kit izgat fel???

Szóval a fiúkat felizgatja, ha egy lány maszturbál, mert az izgatóan hat. Valszeg, ha egy pasi hokizik egy lány előtt, az nem olyan izgalmas. De azért ez is függhet egyénektől is. Lehet, hogy neked nem tetszene, de egy másik lánynak igen. :))

2009. dec. 5. 04:49
 6/6 anonim válasza:
mert szeretjuk nezni ahogy egy lany elvezkedik. mar a megszaporodott legzes is izgato tud lenni.
2010. aug. 26. 20:07

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!