Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénisz mérete függ a magasságtol és pl a lábmérettöl?
Figyelt kérdés
xD
Tudom, nagyon hülye kérdés, csak kiváncsiságból kérdeztem meg...
Ismerek egy srácot, aki 195cm és 48-as a lába... o.O
Nem ismerem olyannyira, hogy megkérdezzem tőle, mekkora a... kisbarátja xD.
2009. jún. 20. 23:03
11/16 anonim 

válasza:

Ez baromság :D
Már függött az orr méretétől, a lábétól, a magasságtól, az ujjaitól, legközelebb az időjárástól fog? :D
Mindenkinek akkora amekkora odanőtt neki (:
12/16 anonim 

válasza:

Időjárással összefügg... hidegben kisebb XD. Nekem is működik a tenyér aljától középső ujj végéig (15 mindkettő... max miliméteres eltérés) , meg általában többen mondták már hogy működik. De azért hallottam már olyanról hogy kéz 16 centis szerszáma meg 21... már amennyire megbízható az az (lány) ismerősöm XD
13/16 A kérdező kommentje:
időjárástol xD
azért köszi :$
2009. jún. 21. 15:43
14/16 anonim 

válasza:

Nekem stimmel a tenyeres dolog.
15/16 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem láttam még sosem összefüggést...fiú vagyok 22 éves és sportoló vagyok, és kötelező volt edzés után zuhanyozni... mert hogy büdösen nem engednek haza senkit...és láttam már párat... Volt egy gyerek akinek a térdéig ért... meg volt akinek gyüszü méret.... nem azért mert néztem de hát ezt láttam nap mint nap!! :)) mielőtt valaki pedzegetné! Ki mivel van megáldva... pl apám testvérének akkora, hogy a döglött disznót is megröfögtetné, apámnak meg pikkoló, az enyé mmeg normál...
16/16 anonim 

válasza:

...továbbá függ még a globális felmelegedéstöl és az 51es körzetben észlelt ufok fogmosási szokásától is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!