Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Ti, mennyire gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti, mennyire gyakran gondoltok a szexre? , és mennyi idő után kívánjátok már nagyon?!

Figyelt kérdés
Érdekelne ez a dolog,mert van,hogy a barátnőmmel lenyomunk két (nem rövid)menetet és én már az után(kipurcanok,lihegek(GAME OVER meg már nem kívánom úgy a szexet,de ő folytatná,de nem csináljuk és most meg bevan sértődve,"hogy mindig csak magamra figyelek és azt nem nézem,hogy neki jó-e?sinte nem tellik el, úgy egy óra,hogy ne kérdezné meg,hogy mikor szeretkezünk?Mondtam neki,hogy ez nekem sok és mindig, azzal, akar alázni,hogy a volt paliai,jobban bírták és, azt nézték,hogy neki mi a jó!Amúgy a "két menet" kb 1 órának felel meg.Kezdem,azt hinni,hogy fehérmájú,és kielégíthetetlen:D Jól,hiszem???!
2009. jún. 20. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Szia! Hát kicsit nagyétvágyú az asszonykád...ez előfordul, ettől még nem fehérmájú, csak szexcentrikus. Szerintem inkább azzal van gond, hogy lealáz a volt pasijaira hivatkozva...aki szereti a másikat az nem kritizálja, hanem elfogadja, hogy létezik fizikai fáradság, ami teljesen normális dolog, nem hinném, hogy veled van a baj..vegyél neki egy vibrátort, hátha attól észhez tér és magába néz. :)
2009. jún. 20. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Nem feltétlenül!!!

Lehet, hogy tényleg nem elégül ki, lehet, hogy nincs orgazmusa... Ezt Te tudod megállapítani. Tök mindegy, hogy meddig tart a sex, ha nem elégíted ki!

Szal abban lehet, hogy van valami, hogy azt mondja, hogy nem figyelsz rá... Nem bántani akarlak ezzel, de ezt tényleg lehet, hogy le kellene ülnötök megbeszélni. Azt, meg hogy jó-e neki, azt Te is érzed, érezned kellene...

22/F

2009. jún. 20. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:
69%

hát szerintem a nők is olyan gyakran gondolnak a szexre, mint a férfiak, meg az attól is függ, hogy ha a partnereddel nagyon jó annál jobban kívánja egy nő. nálam is ez a helyzet, hogy a párom egyszerűen szuper az ágyban, de engem sokszor 1 menet alatt annyira lefáraszt, hogy utánna meg sem tudok moccanni és van úgy hogy el is alszom utánna. Meg azért is kívánhatja ő még utánna mert nem úgy működünk mint a férfiak, mivel ha vége az aktusnak nálunk a vágy még mindig tart hiába kielégültünk, nálunk ez lassabban csökken ezért szokott pl a párom utánna még simogatni meg összebújni. Viszont ha egy férfi kielégült utánna a vágy is elmúlik.

Kielégíthetetlen nem hinném csak szeret veled lenni és inkább örülj ennek.

18/L

2009. jún. 20. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Háát nem tudom! Én is akkor kívánom még a sexet ha nem jutok el az orgazmusig! Lehet tényleg ez a baj! Bár én nem akarlak piszkálni! Bár azért egy este 3 menet az még nekem is sok! Pedig mi elég sokat sexelünk a párommal! És ez mindig így van vagy csak hébe-hóba! Mert azért te sem vagy sexgép!
2009. jún. 20. 22:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!