Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor fogom élvezni a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogom élvezni a szexet?

Figyelt kérdés
A barátommal 3szor szeretkeztünk,de még mindig nincs számomra semmi élvezhető dolog az egészben. Mikorra fog ez javulni? Már nagyon jó lenne..
2009. jún. 20. 19:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy soha...

Főleg ha a barátod nem változtat valamit a "taktikáján", mert láthatóan az amit most csinál neked nem kielégítő! Vezesd rá, hogy neked mikor, és mitől jó!

2009. jún. 20. 19:18
 2/11 A kérdező kommentje:
uh, azért ilyennel,hogy soha ne íjesztgess :) barátom amúgy nagyon jó az ágyban, nincs vele gond, sokáig is bírja meg minden..
2009. jún. 20. 19:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! Egyénenként változó. Valakinek már a 10. is jó, valakinek kell akár 300-1000 is. Én most 4 évnyi szexuális élet után kb fél éve tudom mondani, hogy igen, mostmár élvezem!
2009. jún. 20. 19:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Csak akkor fog változni ha megbeszélitek, elmondod, hogy nem jó amit érzel. Kommunikáció nagyon fontos. Egyébként te is nyugodtan gondolkozz el, hogy neked mi a jó. Kis gyakorlás részedről, esetleg a tested felfedezése plusz infót ad neked. De a párodat se hagyd ki, mert ketten vagytok ebben a dologban.
2009. jún. 20. 19:22
 5/11 A kérdező kommentje:

mindent megbeszélünk, igaz közbe nevetünk is sokat meg minden, de tényleg az információcsere az megvan bőven. Sajnos így 3 alkalom után elég nehéz nekem megmondanom,hogy mi a jó ( még fura a helyzet, hogy mostmár énis csinálom)

egyedül amúgy mindig jó, de így ez még nem teljes..

2009. jún. 20. 19:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Talán nem vagy felkészülve. Nekem 20 évesen volt az első szexuális kapcsolatom és az első 2 alkalommal nem tudtam elélvezni, de a harmadikra is nagyon nehezen sikerült, a negyedikre már könnyebb volt, az 5-6 már minden simán ment. Egyébként a tanulás és a maszturbáció is segíthet magadon, lehet, hogy téged másképp lehet kielégíteni, az persze nem vonzza maga után azt a dolgot, hogy a barátod is hibás benne mert nem segít neked.
2009. jún. 20. 19:34
 7/11 A kérdező kommentje:

szerintem felvagyok rá készülve :)

17 éves vagyok és nagyon szerelmes :)

2009. jún. 20. 19:43
 8/11 anonim ***** válasza:
szerintem mindenkinek egyedi igényei vannak, így ha az eddigi tapasztalatai azt mutatták, hogy jó az ágyban, akkor is, lehet, hogy neked teljesen másra van tőle szükséged. tényleg beszéljétek meg. egyébként én egy éve élek nemi életet, és kb fél éve mondom azt, hogy mostmár igazán élvezem. és az időtartam nem minden. én pl nem szeretem a hosszú szeretkezéseket. illetve többnyire nem, bár van néha olyan hangulatom. szóval egymás egyedi igényeihez kell alkalmazkodni.
2009. jún. 20. 19:45
 9/11 A kérdező kommentje:

előttünk az egész nyár, majd gyakorlunk sokat :)

sajnos még csak egy pózban csináljuk, mert a többi még fájdalmas..

2009. jún. 20. 19:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Én kb 4-5 ikre keztem élvezni a sexet. De igaz ez nagyban függ a partnertől is. Hisz Ő is segíthet, hogy jobb legyen.

De ezt beszéld meg vele ha szeret segít, hogy ne csak Ő élvezze!!!

2009. jún. 20. 20:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!