Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után azonnal lezuhanyoztok? Vagy vártok reggelig.

Ezt komolyan írjátok? Szerintem alap lezuhanyozni szex után. Ez olyan mint hogy reggel felkelek és mosok fogat. Vagy hogy kezet mosok napont többször is még ha "nem is koszos"! És nem utolsó sorban szerintem még jó kis befejezése is lehet a szexnek egy közös zuhany....
A kedves utolsónak pedig csak gratulálni tudok hogy reggel kapargatja magáról...
pfúúújjj...

Egyátalán nem ide-oda verődik... Ne nevettess.
Csak szerintem nem gusztusos másnap reggel lekapargatni a magadra száradt odót és más nedvet... Ráadásul egy jó szex alatt meg is izzad az ember nem kicsit. Úgy izaddtan pedig én nem nagyon tudok lefeküdni aludni, meg persze cserélhetném az ágyneműt napi rendszerességgel.
És egyátalán nem higiénikus. Nézz utána!

? de miért gondolod h ránk szárad az ondó??? az vagy a gumiba kerül, vagy a hüvelybe, ami aztán onnan ki is jön. miért mondod h másnap kapargatni kell a ránkszáradt ondót?
és miért kell ágyneműt cserélni?
szex után visszaöltözöl általában, az izzadság meg eltűnik. és alvás előtt meg úgyis lezuhanyzol gondolom. így tisztán kerülsz már ágyba....én nemértelek....

Ne haragudj, akkor félreértettük egymást! Én úgy gondoltam hogy szeretkezés előtt már megvolt a zuhanyzás...
Nálunk így működik. fürdés, szeretkezés majd közös zuhany. A rászáradt ondó nem tőlem származik. Az egyik előttem szóló írta hogy majd inkább reggel kapargatja le ha esetleg le kell...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!