Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem várnak a lányok többet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem várnak a lányok többet a vaginális orgazmustól, mint ami?

Figyelt kérdés
Olvasgatva itt a kérdéseket, a "Ti hányszor tudtok elmenni egy órás szeretkezés alatt" kérdésben olvasom a lányok válaszait. És olvastam olyat is, hogy egyáltalán nem volt hüvelyi orgazmusa, olyat is, hogy 5 perc alatt kétszer elmegy, hogy 25-ször megy el egy menet alatt. Az jutott eszembe, hogy ez nem agyban dől el? Szóval, hogy az érzés ugyanaz mindenkinél, csak van aki ezt egyszerűen rohadtjó érzésnek könyveli el, más meg azokat az ingerhullámokat, amik átjárják, orgazmusoknak véli? Mert az, hogy egyesek 25ször elmennek, mások meg egyáltalán nem... elég érdekes. Mert biológiailag - én úgy tudom - a csiklóorgazmus ugyanaz, mint a vaginális. Nem lehet, hogy egyes lányok azért nem tudnak elmenni, mert sokkal többet várnak annál az érzésnél, amit más lányok már orgazmusként emlegetnek?
2009. jún. 20. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy látom kérdésed:) Szívemből szóltál. Bennem is megfogalmazódott ez, eddig még nem bújt ki sosem.. akkor mostmár ketten várjuk a válaszokat!
2009. jún. 20. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem az orgazmust semmivel nem lehet összekeverni... Nálam orgazmus után pihi van akárcsak egy srácnál :) Az nem egyszerűen jó érzés, az a legjobb érzés, ami után nincs tovább (persze lehet, ha a párom még nem ment el, aztán együtt pihegünk) :)

Biztos hogy agyban dől el a dolog, illetve technikában, de tudományosan bizonyított tény, hogy a hüvelyi orgazmust megtanulni nehéz. Valakinek gyorsan megy, valaki 25-8 éves korára sem élte át még egyszer sem. Speciál kíváncsi lennék arra, aki 25-ször képes élvezni egy együtt lét alatt, mert 2 vagy 3 még belefér. De ennél több már kicsit kamunak tűnik.

2009. jún. 20. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Egyetértek az előttem szólóval!

Az erősen kamu, hogy 20-25 alkalommal "megy el" egy egy órás szeretkezés alatt!

Aki ezt állítja, annak még soha nem volt intenzív, hüvelyi vagy ha úgy jobban tetszik G pont orgazmusa, sőt még klitoriális sem, csak azt hiszi, hogy az volt...

Anatómiailag különbözik a klitoriális (csiklói) és a hüvelyi (G-pont). A g-pont orgazmus ugyanis a hüvelyizomzat ritmikus összehúzódásával, elernyedésével jár, hozzá pedig egy feledhetetlen, és összekeverhetetlen érzéssel...

Amúgy igazad van abban, hogy fejben dől el a dolog, de nem úgy, hogy 2 percenként megy el... :D

22/F

2009. jún. 20. 14:57
 4/6 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva: de!

Teljesen egyet értek a Kérdező utolsó mondatával.

2009. jún. 20. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

Aki lepontozta az előző válaszomat, az legyen szíves, és írja meg, hogy mivel nem ért egyet!

Gondolom, hogy tudatlan emberkék írták, akiknek még fogalmuk sincs a sexről... :)

Én tudom amit tudok, és a barátnőm is tudja, amit tudok.

Szar lehet, hogy azt sem tudjátok, hogy milyen is egy orgazmus, de meg is érdemlitek, mert azt sem tudjátok, hogy mi van...

22/F

2009. jún. 20. 15:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Most ez a 25-ször dolgot ezt itt olvastam, azért hoztam fel példának, ne nézzetek idiótának :)

És szeretnék MINDENKIT megkérni, hogy NE MENJEN egymásra fröcsögés, pontozáson abajgás. Köszi

2009. jún. 21. 17:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!