Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem várnak a lányok többet a vaginális orgazmustól, mint ami?

Szerintem az orgazmust semmivel nem lehet összekeverni... Nálam orgazmus után pihi van akárcsak egy srácnál :) Az nem egyszerűen jó érzés, az a legjobb érzés, ami után nincs tovább (persze lehet, ha a párom még nem ment el, aztán együtt pihegünk) :)
Biztos hogy agyban dől el a dolog, illetve technikában, de tudományosan bizonyított tény, hogy a hüvelyi orgazmust megtanulni nehéz. Valakinek gyorsan megy, valaki 25-8 éves korára sem élte át még egyszer sem. Speciál kíváncsi lennék arra, aki 25-ször képes élvezni egy együtt lét alatt, mert 2 vagy 3 még belefér. De ennél több már kicsit kamunak tűnik.

Egyetértek az előttem szólóval!
Az erősen kamu, hogy 20-25 alkalommal "megy el" egy egy órás szeretkezés alatt!
Aki ezt állítja, annak még soha nem volt intenzív, hüvelyi vagy ha úgy jobban tetszik G pont orgazmusa, sőt még klitoriális sem, csak azt hiszi, hogy az volt...
Anatómiailag különbözik a klitoriális (csiklói) és a hüvelyi (G-pont). A g-pont orgazmus ugyanis a hüvelyizomzat ritmikus összehúzódásával, elernyedésével jár, hozzá pedig egy feledhetetlen, és összekeverhetetlen érzéssel...
Amúgy igazad van abban, hogy fejben dől el a dolog, de nem úgy, hogy 2 percenként megy el... :D
22/F

A kérdésre válaszolva: de!
Teljesen egyet értek a Kérdező utolsó mondatával.

Aki lepontozta az előző válaszomat, az legyen szíves, és írja meg, hogy mivel nem ért egyet!
Gondolom, hogy tudatlan emberkék írták, akiknek még fogalmuk sincs a sexről... :)
Én tudom amit tudok, és a barátnőm is tudja, amit tudok.
Szar lehet, hogy azt sem tudjátok, hogy milyen is egy orgazmus, de meg is érdemlitek, mert azt sem tudjátok, hogy mi van...
22/F
Most ez a 25-ször dolgot ezt itt olvastam, azért hoztam fel példának, ne nézzetek idiótának :)
És szeretnék MINDENKIT megkérni, hogy NE MENJEN egymásra fröcsögés, pontozáson abajgás. Köszi
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!