Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A kisebbet vagy a nagyobbat szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
kb. hány cm az ideális?2009. jún. 20. 14:23
2/13 anonim 

válasza:

Egy csomó ilyen kérdés volt már.
Amugy kövezzetek meg én vagyok a negativ kivétel, a nagyobbat jobban szeretem, 20 cm körül mert könnyebben el tudok vele menni. Többszörös orgazmusom is csak negyobbnál volt.
A páromnak 16 körül van, de vele idő kelett mire kitapasztaltuk hogy jobb nekem,
Amugy nem hülyeség a klisé, "használni kell tudni". :)
4/13 A kérdező kommentje:
ilyen kérdést még nem dobott ki, a második válaszolónak köszi a választ, a többi meg mérnem tud normális választ adni? omg -.-
2009. jún. 20. 14:31
5/13 anonim 

válasza:

Van egy minimális határ, nálam kb. 14-15 cm, de lehet 20 is, ha nem tudja használni... A 20 fölöttiektől pedig már menekülök, úgyhogy ez sem éppen ideális :D
7/13 anonim 

válasza:

A közepes/átlagos a legjobb, 13-16 cm. Se nem kicsi, se nem nagy :)
8/13 anonim 

válasza:

ASZONDJA 20 CM FÖLÖTT MENEKÜLÖK..EZ ÉDES VOLT..:) am olyan.. 13-14cm..elég..:) a pasimnak akkora van,..használni kell tudni...:) nem a méret a lényeg.:)
16/L
9/13 anonim 

válasza:

15-16 cm a jó:) Pl. 20-assal kényelmetlen lenne, mert valószínűleg nem lehetne tövig benyomni (nálam), az meg a hevesség közepette nagyon zavaró lehet.
10/13 anonim 

válasza:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!