Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá az orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá az orális sexre ujra?

Figyelt kérdés
25/L vagyok és 1,5 kapcsolatom van.Fél év után összeköltöztünk a párommal, és képzeljétek el hogy azóta teljesen eltünt a részéről az orális sex.Persze én minden sexeléskor megteszem, mert én nagyon szeretem és szerintem nem is sex a sex annélkül.Próbáltam beszélni róla, azt mondta hogy ő nem az a nyalós fajta, de azért csinálta a kapcsolatunk elején mindig.Nem értem.Mondtam neki hogy nekem hiányzik, próbáltam a 69 pózt és akkor sem inkább megujjazz, de még az ujjazás is valahogy eltünt az életünkből. Kicsit szar érzés!De őt viszont nagyon imádom és nem tudom mire vélni ezt nála! Mit tegyek? Léci segítsetek
2009. jún. 20. 13:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg történt vmi, amiatt valamiért már nem akarja. Nem tudok mást gondolni. 20/F
2009. jún. 20. 13:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam már énis erre hogy történhetett valami! Tudod ez az első lépés az életében hogy önnállósodott: külön élet, külön ház, külön háztartás. De most hogy önnálló lett nem hiszem hogy ez annyira befolyásolná. Feszült mostanában, nem is engedi el magát a sex közben. Ritkultak az együtt létek is. nem tudom........
2009. jún. 20. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt vele kellene megbeszélni!
2009. jún. 20. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül sem szeretnélek megbántani, de ha összefüggésben van a dolog az összeköltözésetekkel nem lehet hogy megbánta/átértékelte/elhamarkodottnak tartja és ezzel a szerinte hibás lépés nyomta rá a bélyegét a szexuális kapcsolatotokra is?

Mert nekem az a tapasztalatam, hogy összeköltözéskor, ponthogy megszünnek a szexuális gátlások és még felszabadultabb lesz a szex a párkapcsoatban.

Vagy esetleg nem történt valami blama orális szex közben amit ő a szivére vett?

2009. jún. 20. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Biztosan történt valami.

Nálunk pont az ellenkezője volt,egy ideig hallani sem akart róla, aztán pedig milyen jó.....a végén kiderült,hogy van valakije, és ezért lett nagyon oda érte.....nos azóta már rég nem vele vagyok.Azért gondolom,hogy történhetett valami,mert ha előtte csinálta csak azért mert összeköltöztetek még nem kell "megunnia",olyannyira hogy teljesen abba marad a dolog.Persze nem gondolom,hogy lenne más az életében,de én pont erről jöttem rá,hogy mi is van valójában.A váltásról.

2009. jún. 20. 14:07
 6/8 Thurston ***** válasza:
58%

"a végén kiderült,hogy van valakije, és ezért lett nagyon oda érte"

Itt hol a francba van az összefüggés??

2009. jún. 20. 14:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy lenne valakije?! Kicsit abszurdnak tartom! Bár a mai világban nem lehet tudni. Szerintetek tegyem próbára? Kb 3 hónappal ezetlött volt egy olyan munkahelyem hogy szinte aludni jártam haza. Én 130 ezret kerestem ő meg 60 at. Szóval én tartottam akkor el, de ezt nem hánytam soha a szemére.

Na meg ez hogy jönne ki hogy összeköltözünk és abba a hónapba van valakilye. Miért nem adja akkor ki az utam?

Amennyi csalódás ért már a szerelemben ő nekem az igazi ugy érzem. De ha ez sem jön össze akkor leszbikus leszek vagy apáca!+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kicsit elegem van!

2009. jún. 20. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Őőő, hogy ne legyél önző, első körben nézegesd meg magadat, hogy nem hanyagolod-e el magadat az intim részeiden. Ha ott nincs a probléma, akkor meg te se elégítsed ki őt. Ha fél a puncitól akkor a farkát se dugja bele, még leharapja!
2009. jún. 20. 17:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!