Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek gumival vagy gumi nélkül jobb a szex?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 10:14
1/10 anonim 

válasza:

Én ugyanúgy vagyok vele, mint a fiúk, gumi nélkül sokkal jobb, mint gumival. Viszont védekezni akkor is kell!
2/10 anonim 

válasza:

Teljesen igazad van! Jobb gumi nélkül, de védekezni fontos, és ha nincs más, akkor muszáj! Felelőtlennek nem szabad lenni, csak azért, mert nem annyira kellemes úgy.
3/10 anonim 

válasza:

Nem próbáltam még gumival ,mert gyógyszert szedek. Kíváncsi lennék milyen gumival is, de a barátom nem szereti. :)
20/L
4/10 anonim 

válasza:

énse szeretem gumival, eddig csak a problémák voltak vele. kiszakadt, olyanis volt h lecsúszot....tiszta para. de gyógyszert szedek, szóval semmi következménye nemlett
5/10 anonim 

válasza:

gumi nélkül. gumival meg sem közelíti az élményt, nem lehet érezni normálisan a másikat.
6/10 anonim 

válasza:

Én is jobban szeretem gumi nélkül, de védekezni kell, annyira pedig még nem komoly a kapcsolatunk, hogy gyógyszert kezdjek szedni :)
7/10 anonim 

válasza:

Nálam nincs annyira nagy különbség a két érzés között :) A barátom mindenhogy jó :P
8/10 anonim 

válasza:

gumi nélkül mivel irritálja a nyálka hártyám
9/10 anonim válasza:
Én utálom gumival csinálni! Nem is nagyon élvezem...
10/10 anonim 

válasza:

Még nem próbáltam gumi nélkül, majd mostanában hamarosan. Sokkal jobb? Miben más érzés?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!