Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan fiú, aki nem szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú, aki nem szereti hátulról?

Figyelt kérdés
SZiasztok! Ahogy így olvasgattam a kérdéseket, úgy érzem kilógok a sorból:) mert nem 12 vagyok, hanem 25 éves. És stabil kapcsolatban élek 4 éve. Felmerült bennem egy kérdés. A párom szeret, a testem is tetszik neki, mégsem szereti hátulról csinálni, azt mondta úgy érzi, ügyetlen úgy. Nem élvezi. Van még ilyen férfi? Vagy mi csinálunk valamit rosszul? (én nagyon szeretem/ -ném így, többször beszélgettünk is róla, de neki nem egy nagy élmény.) Természetesen lemondok róla, mert semmi olyat nem akarok tenni, ami neki nem jó, de érdekelne, hogy vannak-e így más férfiak is. (Azért ne a 13 éves srácok írjanak, nem diszkrimináció, de tapasztaltabb férfiak válaszát szeretném, mi lehet ennek az oka?)
2009. jún. 20. 08:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Micsoda? Te szeretnéd, a barátnőd nem, és ezért az a kérdés, hogy van-e fiú aki nemszereti? Vagy félreértem a kérdést?
2009. jún. 20. 09:02
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem, én egy 25 éves lány vagyok, a barátom nem szereti, és az érdekelne, hogy van-e még ilyen férfi, mint ő.
2009. jún. 20. 09:05
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Hú ez nagyon furcsa, én férfi vagyok és imádom hátulról csinálni, eszméletlen izgató.
2009. jún. 20. 09:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
jobb elölről
2009. jún. 20. 09:12
 5/15 anonim ***** válasza:
én sem szeretem
2009. jún. 20. 09:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is 25 éves lány vagyok. Mi a barátommal hátulról szeretjük a legjobban, mert érezni így lehet a legtöbbet. Nekem is így a legélvezetesebb, de ő is imádja, mert ő is azt mondja, hogy így tud a legmélyebben belém hatolni.
2009. jún. 20. 09:29
 7/15 anonim ***** válasza:
A 9.29-es vagyok megint. De remélem nem értettük félre egymást, én nem a popsiszexre gondolok, és szerintem te sem. Csak azért írom, mert furcsa, hogy valaki ne szeresse ezt a pózt, mert tényleg nagyon jó. Eleinte a kezdők (főleg a nők) éreznek olyanokat, hogy nem eléggé romantikus, mert nem látjuk a közben a férfit, de egy idő után ez elmúlik. Én egyébként sem ajánlom ezt friss pároknak, mert ott még nincs meg valszeg a bizalom, de ha már stabil a kapcsolat és mindkét fél kölcsönösen tiszteli a másikat, ilyen érzelmeknek már nincs helyük.
2009. jún. 20. 09:33
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem, én sem az anális szexre gondoltam. És tényleg nem a bizalom hiányzik, ismerjük egymást, nagyon. Sokminden másban benne van, szeret játszani, de ezt valahogy nem... de talán nincs ezzel egyedül. EZért kérdeztem ezt meg.
2009. jún. 20. 09:53
 9/15 anonim ***** válasza:

Hát, ez attól függ, hogy kivel vagyok együtt az ágyban...

Voltak olyanok, akikkel jó volt, de a jelenlegi barátnőmmel nem tudom ezt a pózt élvezni, és ő sem élvezi... Túl személytelen, nem érezzük egymást közelinek. Lehet, hogy hülye felfogás ez is, de mi ilyenek vagyunk! Szeretjük látni egymás arcát, fogni egymás kezét, hallani egymás szuszogását...

Szal, nem csak a pasid ilyen! :)

22/F

2009. jún. 20. 10:37
 10/15 A kérdező kommentje:
Szinte mintha őt hallottam volna... :)) Ő is ilyeneket szokott mondani :) Hogy isteni a fenekem, de szeretne a szemembe nézni :) Akkor remélem nem én csinálom rosszul... egyszerűen csak azt érzi, amit most te elmondtál.
2009. jún. 20. 10:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!