Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok egy nem igazán görög isten testére hasonlító férfi testre is fel tudnak izgulni?
Figyelt kérdés
Görög isten test: izmos, de nem kigyúrt.2009. jún. 20. 01:46
1/7 anonim 

válasza:

Hát én se vagyok görög isten forma... de nem igazán azzal van összefüggésbe, kis simogatás, csókolózás és ha jól csinálod már tocsog a lány bugyija. Amúgyis neked kell felizgatnod a lányt nem a kockáknak a hasadon.
2/7 anonim 

válasza:

Persze..az én barátom sem az, van neki pocakja is, és nem is soványka..nem kövér de van rajta mit fogni. És imádom a testét. Persze relatív,hogy kinek mi az ideálja, de nem annyira fontos a kép..mivel a nők kevésbé vizuális típusúak..az inkább a férfiakra jellemző. :) Ahhoz,hogy igazán felizguljak, nem csak látvány kell, hanem kommunikáció és érintés is. Ha azok megfelelőek, jól bánik a szavakkal és mondjuk a kezeivel, akkor már nem is számít a testkép..nem attól lesz jó egy pasi,hogy épp izmos-e vagy kicsit pocakos. :)
3/7 anonim 

válasza:

Persze. Igaza van az egyik előttem szólónak. Nem a kockák izgatnak fel minket, hanem pl. az illata, a bőrének tapintása, az érintése, a hangja. Csak magam elé képzelem ahogy rám hajol és simogat és a fülembe suttog valami szépet és érzem a férfias illatát és az érintését és máris készen vagyok.
4/7 anonim 

válasza:

Az én párom 4 éve egy hatalmas maci :) Sok pasit ismertem, voltak kalandjaim, de soha senkivel nem volt olyan jó, mint vele!!! Meg sem közelitette senki azt az érzést, amit ő tud kiváltani! A tekintet, az illatok, ízek, az, ahogy felettem van és érzem, milyen férfias... ez mind mind fontos, nem csak a kockák, izmok! Ha azért kérdezted ,mert gátlásaid vannak, próbáld őket picit oldani! Ha magabiztos, ápolt, férfias férfinak látszol, meg is lesz az eredménye! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Hát igen, sajnos kicsit gátlásos vagyok, de most megnyugtattatok, köszi:)
2009. jún. 20. 13:52
6/7 anonim 

válasza:

A lányokat nem a látvány izagja fel (mint a fiúkat), hanem az érintések, simogatás, csók, szavak, stb. Szóval igen, bármilyen testű pasira fel tudunk izgulni, ha szeretjük vagy vonzódunk hozzá.
7/7 anonim 

válasza:

Mind szép és jó, amit az előttem szólóak írtak, de ami szexi, az szexi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!