Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha egy pasi túl hamar elmegy? Ha vissza kell tartania, amég a lánynak is jo lesz, az nem rossz a pasinak? Mior szop jobban egy csaj, ha 10 perc alatt elélvez a pasi, vagy ha 1 órát kell szopni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 23:49
1/6 anonim 

válasza:

Jézusom, miért kéne 1 órát szopni? Le is rohadnának az arcizmaim, azt hiszem...
2/6 anonim 

válasza:

Nem rossz a pasinak, ha vissza kell tartani, mert utána ő is nagyobbat élvez. Szopni 3-4 órát kell, akkor vagy igazán belevaló, a bordélyházba.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szó szerint értettem az 1 órát! Csak én kb 10perc után feladom,ha nem megy el annyi idő alatt,mert azt hiszem,hogy nem vagyok jó. De ha a szexbe az a jobb,ha tovább bírja,akkor a szopásba miért nem?
2009. jún. 20. 00:16
4/6 anonim 

válasza:

Más a száj környezete ahol nincsen puha hely ahol a pénisz "pihenhet" mert ott vannak a fogak amik ha egy kicsit is hozzáérnek a makkhoz az már kellemetlen. A puncinál viszont jó a helyzet mert az a legideálisabb környezet a pénisz számára mert puha és meleg.
6/6 anonim 

válasza:

Szerintem nem kellemetlen, ha picit visszafogja magát egy férfi szex közben, kifejezetten izgató is lehet, később ténlyeg nagyobb az élvezet.. Az, hogy "mikor szop jobban egy csaj, ha gyorsan elmegy a pasi, vagy ha sokára?" - relativ :) Mindkettő lehet jó!!! Ha nagy benne a feszültség, akkor 5 perc is sok... de játszottam már közel egy órát a páromnak és az egész teste elzsibbadt, akkorát élvezett a végén..majd a szoba falát vitte ki... Nem baj, ha sokáig csinálod, az is lehet eszméletlen. Nem az idő mondja meg, hogy milyen, hanem a párod arca és reakciói. (amúgy kis gyakorlással te magad fogod tudni eldönteni, mikor menjen el, nem ő ;) ) 26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!