Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit csináltok olyankor, ha a párotok "telepumpál" szeretkezés közben levegővel ott?
Figyelt kérdés
arra gondolok, amikor egyes pózok után a levegő kiáramlása miatt fura hangok keletkeznek.....:S
csak mert én emiatt néhány pózt nem is nagyon kedvelek, olyan kellemetlen...:S
2009. jún. 19. 23:43
1/5 anonim 

válasza:

szerintem vicces, mindig röhögünk ezen és nagyon élvezi is egyébként:)
ez ezzel jár, kész, vagy ne csináljátok úgy, de szerintem nem kell ezt tragikusan felfogni, nevessetek rajta :)
22l
2/5 anonim 

válasza:

egy ido utan mar eszre se veszed a hangokat, mert termeszetesse valik, hogy neha megszolalnak
3/5 anonim 

válasza:

Ez teljesen normális, ha szexelsz, nem tudod kikerülni, mert nem mindig azokkal a bizonyos pózokkal jár. Én is zavarba szoktam jönni egy kicsit tőle, de a páromat nem zavarja és elhiszem neki. Te is hidd el, hogy nem zavarja a te párodat sem, ez vele jár. Ennyi erővel akkor neki is kellemetlen lehetne, amikor kifolyik neki az ondó és esetleg összeken vele valamit. De téged sem zavar, mert tudod, hogy időnként előfordul az ilyen. A két dolog kb. ilyen.
4/5 anonim 

válasza:

Álltalában kinyomom a levegőt így nem szól... De ha mégis akkorsem történik semmi, mintha meg sem hallaná, nem zavarja. Ez egy természetes dolog:) 22/L
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem is tök természetes dolog, vannak ilyen pózok, de nem kell ez zavarjon. Ez ilyen. 25/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!