Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, sexeltetek már többen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, sexeltetek már többen egyszerre?

Figyelt kérdés

Több fiúval voltál egyszerre?

Vagy ti csajok voltatok egy pasival?

2009. jún. 19. 23:31
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
NEM.
2009. jún. 19. 23:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Rövid és tömör vállasz, amely a lényaget is tartalmazza.

Köszönöm.

2009. jún. 19. 23:40
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Még nem.:P
2009. jún. 19. 23:40
 4/7 A kérdező kommentje:

MÉG???????

........kis hamis.

2009. jún. 19. 23:41
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

Nem és nem is akarok, bár egy olyat bevállalnék hogy két pasi elvan egymással és nézhetem, de hogy engem mindkettő... azt már nem:P

25/L

2009. jún. 20. 01:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Néha eszembe jut, hogy szívesen kipróbálnám, a páromnak is említettem már a többest, ő is elgondolkodott rajta, de nem fogjuk megtenni. A fantázia beindult, de a mi erkölcsi értékrendünk a gyakorlatban ezt nem bírja el. De ha nem is az erkölcsösségről van szó, akkor inkább a szégyenlősségről. Azt hiszem túl prűdek vagyunk ahhoz, hogy mások előtt meztelenkedjünk és másokkal szexeljünk, akár ismerős, akár idegen.
2009. jún. 20. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszer voltam a kaland kedvéért 2 sráccal, s menet közben csatlakozott egy lány is, igaz utóbbi nem volt betervezve. Bár jó volt és életemben nem éltem át olyan orgazmusokat, azért picit sok volt és nekem kell az odaadás is, itt azonban szimplán a szex volt a cél. Nem hinném hogy rendszert csinálok belőle.
2009. jún. 20. 12:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!