Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kádban szeretnénk csinálni a barátnőmmel de ott nem fog belemenni a gumiba a vuz vagy nem lessz vesély hogy terhes leszs?
MI van?
Én erről még nem hallottam. Miért lehet valaki meddő a viz miatt?????
Irjatok már léci?
Én kb annyit tudok, h KEVESEBB az esélye vizben a teherbe esésnek, vagy vmi ilyet hallottam.
ja. és a vízben ráadásul még halak is vannak... mivan, ideszabadult az összes világvégehanulatos?
Tényleg van némi kockázata. De leginkább csak akkor ha úgy csináljátok, hogy teljesen kiveszed belőle. Így tényleg "felpumpálhatod" vízzel. Egyszeri behatolás és utána csak ki-be mozgás nem fog gondodt okozni. De pl. ha kicsit kiemelkedtek behatolásnál és csak után süllyedtek vissza, akkor gyakorlatilag nincs semmi veszélye.
Az óvszerrel viszont csak bajotok lesz. Az biztos, hogy a víz leoldja a külső felületéről a síkosítót.
Az ilyen kalandot tabletta mellett tudnám csak javasolni.
uhhhh!Ha a víz csak úgy mászkálna ki-be akkor a magzatvíz is kifolyna!!! Az pedig 9 hónapig jól elvan ott.
A víz, vagyis a szappanos víz a tejsavalat mossa le, amire szükség van ott, ezzel esélyt adva a gombás fertőzéseknek. Gumival tényleg nem ajánlatos, mert sérülhet.Gumi nélkül viszont nem lesz bajotok ha kipróbáljátok, csak védekezni kell!!!Vagy ha mindenképen ragaszkodsz a vízhez, válaszd a zuhanyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!