Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom visszatartani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom visszatartani a magömlésem?

Figyelt kérdés

Tudom hogy van egy izom, amivel akaratlagossá lehet tenni a magömlést. Az lenne a kérdésem, hogyan lehet ezt elérni, mert nekem nem sikerült. És ez nem káros?

Elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi.

2009. jún. 19. 22:13
 1/8 anonim válasza:
82%
Ez attól is függ, mennyi idős vagy!?
2009. jún. 19. 22:36
 2/8 A kérdező kommentje:
19éves vagyok...
2009. jún. 19. 22:39
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
vered.pihi.vered.pihi.. am meg ha csajban vagy..akkor ha érzed..pihentek..:D
2009. jún. 19. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
gondolj tök másra, mondjuk verdákra vagy valami filmre :D
2009. jún. 19. 23:02
 5/8 Thurston ***** válasza:
91%

Edzeni kell a PC izmodat.

Naponta 20 alkalommal feszítsd meg (ha nem jöttél volna rá magadtól, ez az az izom, amivel a pisilést is vissza tudod tartani), aztán három naponta emeld az adagot egy tizessel, míg el nem éred a százat.

2009. jún. 20. 12:16
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Befújod lidokainnal a szerszámot... :D
2009. jún. 20. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Beszerzel tantra- és taoirodalmat, abban vannak hasznos tanácsok, technikák. A PC izmok erősítése szükséges. Eleinte lesz, hogy orgazmusod lesz magömlés nélkül, s ugyanúgy lelankad utána, ez azért lehet, mert a sperma befelé ürül, ami nem okoz semmilyen egészségügyi problémát, simán felszívódik.
2009. júl. 24. 20:12
 8/8 anonim ***** válasza:
egyszerű: ha úgy érzed, hogy mindjárt, állj le....
2009. júl. 25. 10:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!