Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex-be segítség?

kicsit felfrissítem:
Hogy tuti ne legyen olyan vannak megfelelő intim mosók azt kellene használnod.
Előtte nem kéne úgy érezned, hogy wczned kell közben ha még tapasztalatlan vagy e téren lehet. Félsz egy picit szerintem így ne menjél bele mert rossz lesz.
Remélem ha mégis nekiláttok van egy rakat síkosítótok.
Ahogy kezdjétek mondjuk, úgy hogy a barátod izgatja a csiklód és a hüvelyed a másik kezének egy újára rányom egy csomó sikosítót és egy újjal elkezd tágítani, de nem durr bele módonha elég tág a popsid és ellazult az izmod óavatosan jöhet a második ujja nagyon óvatosan sok síkosítóval, ha az is bement tövig és csinálta pár percig, hogy a popsid megszokta az ekkora méretet akkor jöhet a pénisz, az is sok síkosítóval és először javasolnám a gumit. Nagy mozgástartományt ne végezzen a csávó mert először rossz lesz és székelési ingered lehet. Csak akkor engedd neki ha maximálisan megbízol benne és odaadó és figyel a reakcióidra ennél nagyobb fontos.
Ja alapvető az ami hozáért az ánuszodhoz azt a hüvely közelébe sem, mert akkor mehetsz szerencsétlen esetben egy jó nagy orvosi vizsgálatra és gyógyszeres kezelésre.
Ha ezeket betartod és kellőképpen el tudsz lazulni és a csóka a többséghez hasonlóan nem egy analfabéta akkor menni fog az első nem biztos hogy a legjobb lesz, de ha jól csinálja egy picit kellemes érzést kell, hogy érezz.
Előttem a párom sem szerette s most kezdi megkedvelni..
ügyesen
28/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!