Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Szexuálisan abberált vagyok? Vagy szeretem az erőszakot? Mással is volt már ilyen? Van aki szereti az ilyen szexet? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy nálam 6 évvel idősebb fiu aki nem valami helyes, ráadásul kövér is, mégis lefeküdtem vele,mert vonzódtam hozzá.Miközben sexeltünk ő folyamatosan beszélt hozzám szexel kapcsolatos dolgokról,és erősen szorított, húzta a hajam stb...Azóta csak rá gondolok, még egyszer vele akarok lenni.2009. jún. 19. 19:05
2/5 anonim 

válasza:

Nem vagy aberrált,csak egyszerűen a vad szexet szereted,ez nem bűn.
Én nem mindig szeretem,de ha olyan kedvünk van,mi is kicsit bevadulunk a párommal :) Néha gyengéden,néha vadan stb. :)
3/5 anonim 

válasza:

Nem gáz, én is a vad szexet szeretem, az nagyon beindít! ;) Meg persze a hálószobában mindent lehet. Hajrá! ;)
4/5 anonim 

válasza:

A szexben mindent lehet, ami mindkét félnek jó ((:
Én is imádom a vad szexet és szerintem nagyon sokan vannak így vele, nem hiszem, hogy aberráltak lennénk :D
5/5 anonim 

válasza:

szia én pl szeretem az erőszakot csak ara izgulok fel másra is feltudok de igy jobb nekem és élvezetesebb
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!