Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem biszexuális vagyok! Honnan tudom hogy tényleg
az vagyok-e?
Figyelt kérdés
Az utóbbi néhány hétben nagyon fura dolgok történtek vele.Például,amikor az egyik barátnőmnél aludtam,és hozzám ért,vagy megsimizett(persze nem úgy),nagyon felizgultam tőle.Csak ennyitől!Van barátom,már egy éve együtt vagyunk,és a szexel sincsen gond,de ha meglátok egy csinos nőt valahol,rám jön az az érzés,hogy hú de megcsókolnám!És hát nem csak ez jut eszembe...:$Nem tudom hogyan derítsem ki,mert a barátnőim közül szerintem egyik sem vállalná be,hogy kipróbálja velem és hát akkor meghol?!LÉcci segítsetek,mert nagyon tanácstalan vagyok!17/L
2009. jún. 19. 18:41
1/8 anonim válasza:
szerintem biszex vagy...rám nem jön ilyen h hű de megcsókolnám és nem izgulok fel arra ha megsimiz a barátnőm szal én hetero vagyok...csak pasikra gerjedek:) de ez csak az én véleményem lehet h más,mást gondol rólad
2009. jún. 19. 18:52
2/8 anonim válasza:
Szia. Sajnálom,hogy nem tudok egyenes választ adni,de nekem is hasonló a problémám.
Nekem is bejönnek a lányok,és ez nem valami átmeneti dolog,ugyanis már mininum egy éve így vagyok vele. Nekem sincs olyan barátnőm,aki kipróbálná velem. Ráadásul hülyén venné ki magát,hiszen kapcsolatom is van egy fiúval. De mégis úgy érzem,hogy a lányok is vonzanak.
Szerintem úgy tudod megállapítani,hogy magadba nézel. Ha komolyak azok az érzések amit leírtál,van rá esély,hogy te is biszexuális vagy.
Remélem sikerül megtalálnod önmagad,és sok sikert kívánok a további életedhez.
14/L
/U.i.: kérlek ne ítélj el a korom miatt.Már réjöttem,mi vagyok./
2009. jún. 19. 18:56
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,és ne aggódj én egyáltalán nem ítéllek el a korod miatt,sőt sztem ez nem olyan rossz dolog hogy már ilyen korán rájöttél h milyenek az érzéseid.semmilyen nem vagy,csak ember.ezek után én is magamba fogok nézni és elgondolkodom rajta h mit érzek!még egyszer köszi.köszikeh
2009. jún. 19. 19:00
4/8 anonim válasza:
Szia! Nos én úgy gondolom nem feltétlenül vagy biszexuális. A biológiai érés egyik fokozata az identitás. Az, hogy megnézel egy csinos nőt és játszanak a gondolataid, nem jelenti a saját nemhez való vonzódást. A szexuális irányítottság nem azt jelenti, hogy a szexet kivel élvezed, hiszen akkor már a maszturbációt is biszexualitásnak nevezhetnénk. Egyszerűen csak kíváncsi vagy, és mivel egyszer végigfutott az agyadon a gondolat akaratlanul is előjön újra, ilyen az emberi agy. A biszexualitás alapján akár egy lányba is szerelmes tudnál lenni, ami egy mély érzés, akár hosszabb távú kapcsolat. Ha úgy érzed, ilyesmi is belefér a dologba, akkor benne van a pakliban, hogy talán biszexuális vagy. Remélem tudtam segíteni!
2009. jún. 19. 19:24
5/8 anonim válasza:
szerintem se kell rögtön arra gondolni hogy biszex vagy... lehet hogy csak egyszerűen kíváncsi vagy és érdekel :) de azt sem zárhatod ki hogy biszex vagy. de szerintem korai még ezt így kijelenteni.
2009. jún. 19. 19:41
6/8 anonim válasza:
a 14 éves lányt nem elítélni kell a kora miatt, hanem nem komolyan venni. 14 éves korodban egyszerűen képtelenség h megállapítsd h te biszex vagy. azilyenen majdnemhogy minden 3.4. lány átesik ilyen korban. kifogod nőni. a 14 évesnek mondom.
a kérdezőnél pedig....hát temár kicsit idősebb vagy, de ezmég nemjelenthet semmit, függ az érettségedtől. ha tenálad is csak a kíváncsiság a kiváltó ok, nekedis elfog múlni. sztem ne eröltesd, mertha nemvagy biszex úgyis elmúlik magától. hameg azvagy előbbutóbb úgyis biztosra fogod tudni.
2009. jún. 19. 20:03
7/8 anonim válasza:
Több nőben ott motoszkál az hogy a nők irántis vonzódik mint azt hinnétek! Tény hogy 14 évesen még nem ezen kellene gondolkozni, amit te érzel az az hogy mit látsz, amire azt hiszed szerinted ez trendi! De ha már valaki azon gondolkozik hogy kivel próbálhatná ki abban már több az ilyen hajlam! Nekem tetszenek a nők és nem is tagadom hogy bár nem volt még dolgom lánnyal de ki próbálnám! Ezen nincsen mit kideríteni ha felizgulsz egy nő látványátol vagy ha hozzád ér és simán gond nélkül le is feküdnél vele hát akkor...
2009. jún. 19. 20:23
8/8 anonim válasza:
Sziasztok..
A 14 éves lány témára..Én egy 14éves fiú vagyok..Rám is ugyan ez a véleményed? aki azt írta hogy nem tudja eldönteni a 14éves lány. Velem is ez a helyzet? Keresem a választ és ha így lenne lenne egy kis szikránnyi erőm kivárni, hogy átessek rajta..De egyelőre csak kutatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!