Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 éves lány vagyok! Elég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lány vagyok! Elég sokat sexelünk a párommal! 7végén mindig együtt alszunk! Sexelünk is éjszanánként: 5-6. mégis bevallotta hogy néha kiveri ez nekem kicsit rosszul esett. Mintha én nem lennék neki elég? Vagy miért? Normális válaszokat lécci!

Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 18:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
a kivétel erősíti a szabályt..:D
2009. jún. 19. 22:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, hogy a még fiatal pasik még nagyon sokat kívánják a kielégülést. Az én párom mellettem, előttem is szokta csinálni, mert én nem akadok fenn rajta. Ha nekem nem lehet, vagy már nem kívánok többet, akkor miért ne csinálhatná? Nem akarom, hogy rossz legyen neki. Megértem, hogy neki nagyobb a szexuális étvágya mint nekem, és önzőség lenne tőlem, ha azt kérném tőle, hogy ne csinálja egyedül, csakis velem, hiszen tudom, hogy neki a napi vagy két naponta egy szex nem elég. Ő naponta legalább 2-3 alkalommal kívánja, nála ez a normális, én viszont nem bírom ennyiszer csinálni. Szoktam én is segíteni neki.
2009. jún. 20. 10:47
 13/13 anonim ***** válasza:
A spermiumtermelés miatt 3 naponta annak a jószágnak el kell sülnie akárhogyis, de kétnaponta jobb mert a harmadik nap már kín, szóval attól hogy szombat este sok szex van, neki csütörtökön már igenis lehet igénye a szexre, sőt biológiai szükséglet, hogy legyne magömlése, és sokkal jobb kiverni mint reggel arra ébredni, hogy az első program gatyamosás...
2009. nov. 6. 22:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!