Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van a G pont? Kíváncsi vagyok azoknak a lányoknak a véleményét akik már átélték ezt az orgazmust és azoknak a férfiaknak is a véleményére akik már elérték ez egy lánynál.

Szerintem érdemes lenne ellátogatnotok egy szexshopba és venni egy g-pont vibrátort. Ezek különleges vékonyabb hajlított vibrátorok. Sztem ezzel könnyedén-játékosan megkereshetnétek vele a g pontodat.
És ha egyszer más sikerült, és tudod hol van, onnantól kezdve menni fog a pároddal is, hiszen tudsz neki segiteni benne, hogyan-merre.

Az előttem szólóhoz csatlakozom, ott van. Nekem kb. 5 perc izgatás kell és máris megvan a G-Pont orgazmusom és még kisebb spriccelés is van. 25/L
Mindenkinek van, csak kinek mennyire van "elbújva". Valahol tanulás kérdése is.

Szia!Csak be kellett volna írni a keresőbe,itt egész jól megfogalmazták.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__21..

17:36 vagyok
Igen az volt a kezdette,ne álljatok le olyankor ;)

igen :)
sokan esnek abba a hibába hogy előtte le állnak,vagy aki tényleg elfárad,vagy a partnere hamarabb elélvez
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!