Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol van a G pont? Kíváncsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van a G pont? Kíváncsi vagyok azoknak a lányoknak a véleményét akik már átélték ezt az orgazmust és azoknak a férfiaknak is a véleményére akik már elérték ez egy lánynál.

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. 3 éve vagyok együtt a párommal. Mindig jó vele a szex. Szinte nincs olyan alkalom amikor ne lenne orgazmusom. Csak azt a fránya G pontot nem találjuk. Halottam hogy ez nincs is mindenkinek, de én nem szeretnék ezek a nők közé tartozni. Remélem tudnak azok segíteni nekem akik átélték már ezt az orgazmus fajtát.Köszönöm előre.. É
2009. jún. 19. 17:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
a hüvelybemenettől 2-3cm-re a has felőli oldalon:) Legalábbis nekem ezt mondták.Át még nem éltem a G-pont orgazmust de dolgozunk rajta:)
2009. jún. 19. 17:21
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem érdemes lenne ellátogatnotok egy szexshopba és venni egy g-pont vibrátort. Ezek különleges vékonyabb hajlított vibrátorok. Sztem ezzel könnyedén-játékosan megkereshetnétek vele a g pontodat.

És ha egyszer más sikerült, és tudod hol van, onnantól kezdve menni fog a pároddal is, hiszen tudsz neki segiteni benne, hogyan-merre.

2009. jún. 19. 17:22
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Az előttem szólóhoz csatlakozom, ott van. Nekem kb. 5 perc izgatás kell és máris megvan a G-Pont orgazmusom és még kisebb spriccelés is van. 25/L

Mindenkinek van, csak kinek mennyire van "elbújva". Valahol tanulás kérdése is.

2009. jún. 19. 17:23
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Most már legalább tudom merre keressük, de mégis milyen érzést kellene éreznem a közelében???
2009. jún. 19. 17:28
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Szia!Csak be kellett volna írni a keresőbe,itt egész jól megfogalmazták.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__21..

2009. jún. 19. 17:36
 6/15 anonim ***** válasza:
Én keresgéltem már, de nem igazán találom:S Van hogy nyomkodok egy pontot akkor nagyon rám jön a pisilés érzés de semmi extra. És nem is érzek ott semmit ami kidomborodna. Lehet azért nem érzem mert felizguva sem vagyok így és kényelmetlen is magamnak. Na majd vasárnap hazajön a párom megkerestetem vele!:) 22/L
2009. jún. 19. 17:56
 7/15 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok: Lenne egy kérdésem ritkán de volt olyan a párommal hogy szex közben ilyen kellemesen fájó érzést éreztem és már kicsit remegtem is. Az lehetett a kezdete?
2009. jún. 19. 17:59
 8/15 anonim ***** válasza:

17:36 vagyok

Igen az volt a kezdette,ne álljatok le olyankor ;)

2009. jún. 19. 18:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát az az igazság, hogy csináltuk egy darabig, de mindíg megszakítottam mert annyira fura volt ez az érzés már szó szerint kicsit remegtem is, de mindíg elkapott mert azt remélte sikerül elmnennem, mert eddig nem tudtam, de aztán mivel mindíg megszakítottam a dolgot a végén elfáradtunk és abbahagytuk:) De ha ezt érzem újra akkor csak folyamatosan hagyjam és meglesz az orgazmus?
2009. jún. 19. 18:11
 10/15 anonim ***** válasza:

igen :)

sokan esnek abba a hibába hogy előtte le állnak,vagy aki tényleg elfárad,vagy a partnere hamarabb elélvez

2009. jún. 19. 18:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!