Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen az aránya a hüvelyi illetve a csikló orgazmusotoknak?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 17:03
1/12 anonim válasza:
Hm, nekem eddig csak csikló orgazmusom volt, de ami késik, nem múlik. :)
L, 18
3/12 anonim válasza:
A pasimmal mindig hüvelyi, ha egyedül vagyok elég a csikló orgazmus, azt ugyis egyszerűbb. :))
4/12 anonim válasza:
Nekem még soha nem volt hüvelyi, csikló orgazmus az meg már nagyon sokszor. Nem tudom egyszer megélem-e :S
5/12 anonim válasza:
Ha a párommal csinálom, akkor 50-50... attól függ mibe kezdünk, mit csinálunk. :)
Ha itthon, akkor csak csikló, az is megteszi amíg nem találkozunk :)
6/12 anonim válasza:
A csikló gyakoribb, de egy hüvelyi orgazmus kb felér 20csiklóorgazmussal, olyan energia szabadul fel.
Titka, totális ellazulás,lassu tematika, ha rohadt gyors a dolog nem fog sikerülni vagy csak nagyon ritkán, illetve a lovagló,gugoló póz nagyon kiváló erre, mozogj úgy, ahogy neked jó,ne gondolj semmire,koncentrálj keményen.és akkor beüt az orgazmus, de olyat..juj nekem így jön be legtöbbször, a legjobb érzés,csikló orgazmus pillanatokig tartó, hüvelyi hosszadalmas,és félelmetesen jó.
7/12 anonim válasza:
nekem hüvelyi... csikló még nem volt... mindig elhúzom a barátom kezét vagy vmit
8/12 anonim válasza:
utolsó válaszoló- miért húzod el?szerintem jó dolog a csikló orgazmus:)
9/12 anonim válasza:
nemtudom :S valahogy mindig úgy alakul, de azthiszem majd kipróbálom (utolsó előtti voltam)
10/12 anonim válasza:
Hüvelyi többször van, és ezerszer jobb is mint a csikló. A csikló orgazmus akkor jó, ha a pasi rászánja magát hogy egy fél óráig kényeztessen orálisan, de gyengéden, de a hüvely orgazmussal akkor sem ér fel. Mint már előttem is írták rövid ideig tart. Van úgy hogy egy szeretkezés közben többször is átélem, ehhez nagyon nagy vonzalom és szerelem kell, annyira kívánod, hogy hamar eljutsz a csúcsra.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!