Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen különleges dologgal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen különleges dologgal lephetném meg a szülinapján? (Nem csak az ajándékra gondolok:-) részlet van.

Figyelt kérdés

10 hónapja vagyunk együtt a barátommal.. Két hét múlva lesz 17 éves. Még nem szexeltünk,és még nem láttuk egymást ruha nélkül sem. (Ő is szűz,én is.)

Tökéletes szülinapot szeretnék neki,mert imádom.

Szeretnák valami romantikusat... és esetleg kicsit "továbbhaladhatnánk",de még nem szexre gondolok.

Sütnék neki valamit,amit én találom ki,és készítenék valamit neki....

Jó lenne ha lenne valami ötletem,hogy hol ünnepeljük meg. Kettesben szeretnék lenni,de nála és nálam is lesznek (szülők,tesó).

Nem tudom,hogy hol ünnepelhetnénk meg. Valami olyat szeretnék,ami jó meglepetés,és csak ketten vagyunk.

És még szeretnék valami meglepit (nem tárgyilagos ajándék). Csak nem tudom,hogy mit/hogyan.

Elég sürgős lene... :)

REmélem van sok-sok ötletetek.

Köszi,előre is.

L/16

2009. jún. 19. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:
én erotikus táncot ajánlanék, bár ezt ugye leginkább csak otthon lehet megvalósítani
2009. jún. 19. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Az erotikus tánc nem rossz ötlet csakhát olyan környezet kell hozzá.A sütés/főzés is jó mert mint mondják a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út.Én a páromtól hasonló helyzetben sztritízt kaptam.Azt sohasem fogom elfelejteni mikor először láttam mesztelenül.De szerintem te tudod igazán hogy mi izgatja vagy mire vágyik.Vagy esetleg egy erotikus tartalmú fotó magadról amit csak akkor nézhet meg ha már hazament, így még izgalmasabb... :)
2009. jún. 19. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:
előző vagyok 22/F ez lemaradt :) és sok sikert
2009. jún. 19. 18:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!