Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynak lehet hüvelyi orgazmusa? Függ attól is hogy a párom mennyire foglalkozik velem?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 15:57
1/8 anonim 

válasza:

Állytólag a lányok többségének nincs hüvelyi orgazmusa
2/8 A kérdező kommentje:
De azt mondják hogy tanulható!
És én meg szeretném tanulni, van erről valami oldal ahol le van írva hogy hogyan lehet megtanulni?
2009. jún. 19. 16:07
3/8 anonim 

válasza:

Az én barátnőmnek sincs sajnos.
És ez nem olyan egyszerű, h "tanulható", mivel elég sok dolog befolyásolja!
4/8 A kérdező kommentje:
pl mi befolyásolja?
2009. jún. 19. 16:50
5/8 anonim 

válasza:

pl az adottság :D sztem ez nemilyen eccerű h tanulható, az nemlesz olyan, mint az igazi. nekem van, de én a csiklót sokkaljobban szeretem.
6/8 A kérdező kommentje:
Volt nekem is csak vibrátorral!
Csak a párommal még nem volt!
2009. jún. 19. 18:00
7/8 anonim 

válasza:

Na nekem meg (32) mèg sose volt, de elèg jòl elvagyok anèlkul is... ja, èn is pròbàltam tanulni, ugye tobb mèrettel is... turelmes pasikkal... es nem jott ossze. Ami nem megy, nem megy.
8/8 anonim 

válasza:

2 éve próbálkozom és nekem sem jön össze:( Bár mostanában azért érzek dolgokat de egyszerűen nem megy, nem jutok tovább egy bizonyos ponttól, pedig nagyon szeretnék! Mégse. Én már nem szenvedek vele, próbálom élvezni az együttléteket, hátha összejön.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!