Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő hogy vezetheti fel a szexet?
Figyelt kérdés
ODAJUTÁS,menete,kényeztetési tippek?2009. jún. 19. 15:23
1/5 anonim 

válasza:

Nálam a múltkor ami bevált, az az volt, hogy zuhanyzás után egy szál törölközőben csámpáztam be a szobába. Ő hanyatt fekve tévézett, én meg így törölközőstől másztam rá. Meg csókoltam, hosszan, vadan, szenvedélyesen, ő meg ahogy el kezdett simogatni, ráeszmélt hogy nincs a törölköző alatt semmi... onnantól kezdve minden ment a maga útján! :)
2/5 Thurston 

válasza:

Ha mondjuk a szájába veszi a kukimat, az eléggé érthető célzás.
3/5 anonim 

válasza:

Úgyvan. Nem kell túlbonyolítani. :D
4/5 anonim 

válasza:

Múltkor együtt aludtunk, és hát fürdés után felvettem a kis alvós ruhámat de bugyi nem volt rajtam...
Ahogy észrevette már le se lehetett állítani. Le a bugyival!
5/5 anonim 

válasza:

Én konkrétan már készen voltam az estére.Ő még a fogát mosta.néztem ki rá, mondtam siessen.aztán lefeküdt,nézte a tv-t,én egy kis falatnyi semmiben,odamentem mozdulni sem hagytam, befogtam a szemét egy sállal..(na nem elemi ösztönből vettem,mert nem kötöttem ki:D) majd ráültem,háttal előröl,mikor láttam, hogy mindjárt fine van, akkor levettem a sálat,és olyat élvezett, hogy beszarás.fíínom volt
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!