Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fogszabályzót kaptam. Hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogszabályzót kaptam. Hogyan kényeztessem így a párom?

Figyelt kérdés
Nagyon szereti és nem tudom, hogy lesz-e neki. Félek, hogy felsérti a péniszét.
2009. jún. 19. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt foxabim (felső), és énis nagyon meg voltam ijedve először. :)

A lényeg hogy nagyon óvatosan, vigyázz nehogy megkarcold vele. Ugyan nem irtad hogy alsó vagy felsőd van, de próbáld minél jobban 'takarni" a száddal közben, és a heveskedéssel pedig csak óvatosan! :)

Nekem kér évig volt fent, de nem okozott tul nagy problémát. (Csak a vigyorgásról szoktam le időlegesen.:)))

2009. jún. 19. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem másfél évig volt. Hidd el csak szokás kérdése. Sőt nekem alsó-felső volt, és még a szájpadlásomon keresztben is volt egy "híd"... Ezzel is tökéletesen ment minden, csak óvatosan kell. Ezentúl csak a romantikus, lassú orál marad amíg fent van, és a párod is jobban jár ha beletörődik, mielőtt fájdalmat okoznál neki. :)
2009. jún. 19. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem alsó-felső rögzített fogszabim van, a szájpadlásomon viszont hála az égnek semmi, szal én igazából nem őt féltettem, hanem magamat :D, mert van h egy sima átaludt éjszaka alatt is felsérti az ajkamat belülről. Neki viszont jó esetben semmi köze a fogaim külső oldalához, ahol a bracketek vannak, szal... :P

De megúsztunk mind a ketten mindenféle kellemetlen-fájdalmas következményt. :) És jóó volt nagyon!!

2009. jún. 20. 11:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!