Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel dobhatnám fel a masztit? F
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mivel dobhatnám fel a masztit?
Van valami bevált praktikátok?
Egy hete nem vertem és ma nagyon jóra akarom csinálni.
Hogyan szoktátok, milyen helyzetben stb.
Értelmes válaszokat! Kőszi
2012. ápr. 15. 20:32
1/9 anonim válasza:
Válts kezet, vagy ülj rá a kezedre hogy elzsibbadjon és akkor olyan mint ha más verné ki neked :D
2/9 A kérdező kommentje:
És milyen pózban? Milyen technikával? Konkrétan írjátok le légyszi!
Akár lányok is ha tudjátok hogy a pasitok mi szeret.
2012. ápr. 15. 20:37
3/9 anonim válasza:
#1 vagyok és van egy olyan gyanúm, hogy csak a válaszokra akarsz élvezkedni mert sok ilyen beteg ember van itt...hogyhogy milyen pózban? ülök a széken aztán kiverem magamnak. ennyi.. mit kell ezen túlbonyolítani?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem elhiheted nem vagyok homok.
Csak mint írtam szeretném jól elnyújtani és közben esetleg több módszert bedobni
2012. ápr. 15. 20:42
5/9 anonim válasza:
végy a kezedbe egy kis macska pis.á.s homokot, és föl le föl le, pirosra kirántani. Mindezt urológiai pózban tessék elvégezni.
Csides Kata szexológus, média szereplő
6/9 anonim válasza:
:Szószolj anyádnak hátha ki veri neked!
7/9 anonim válasza:
Csapkodd ,üsd,huzogasd,pofozgasd,váltott kézzel gyömöszöld a popókádba.
8/9 anonim válasza:
Kend be kézkrémmel, nagyon jó lesz. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!