Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy egy fiúnak a pénisze játékos a szexben?
Figyelt kérdés
Én nem értem, hogy egy fiúnak, hogyan lehet játékos a szerszáma? Mit csinál jól az a fiú a péniszével, aki játékosan használja? Mindig ezt mondják, de soha nincs oda írva, hogy mit jelent ez.2009. jún. 19. 14:54
1/9 anonim válasza:
Bohócjelmezbe öltözteti és a kezébe ad egy kisautot
2/9 A kérdező kommentje:
Kösz a kimerítő választ, te aztán nagyon jó vagy! Látom te sem tudod mit jelent!
2009. jún. 19. 14:57
3/9 anonim válasza:
Nem tudom erre gondoltál e. De van egy mondás. Kicsi de játékos. Mi ezt arra használtuk hogyha valakinek nem túl nagy de ügyesen használja:-)
4/9 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam, és köszi a normális választ!:) Csak azt nem értem, hogy hogyan használja, mit csinál vele, amitől játékos lesz? Köszi még egyszer!
2009. jún. 19. 15:13
5/9 anonim válasza:
Nem csak ki-be tologatja, hanem változatos tempóval használja például... :)
6/9 anonim válasza:
Lehet azért nincsen odaírva mert mondenki tudja hogy mit jelent! Majd ha annyi idős leszel akkor meg tapasztalod hogy vajon mit is jelent!
7/9 anonim válasza:
A lényege az egész "játékos" szónak, hogy lehet bármekkora a mérete, ha ügyes, ért a nőkhöz, és örömet okoz a "szerszámával", eljuttatja a párját az orgazmusig, akkor jól tud bánni vele, ergó játékos.
8/9 anonim válasza:
Bizony ! :) nem a méret a lényeg és ez nem süket duma :P
9/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nem hág, hanem szeretkezik. Nem kibekibekibe gyorsan, mint a nyúl, hanem pl. lassú, mély, időnként körkörös mozdulatokat tesz vele. És persze az sem árt, ha mindezt nem 2 percig.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!