Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A rocker csajokkal tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rocker csajokkal tényleg jobb a szex? Igaz hogy sokkal vadabbak mint egy 'átlagos' nő? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 13:35
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

szerintem nem.

akik rockerek a zenei műfajt szeretik nem pedig a "vad szexet".

egy 'átlagos nő' is lehet vad, sőt bármelyik nő lehet vad az ágyban, viszont a 'rocker' csajok között is van félénk,vagy szerényebb!

Ez egy stílus , nem pedig "pajzán csajok társasága".

Persze nekem semmi tapasztalatom,mert egy az ilyen lányok számomra nem szépen.

2009. jún. 19. 13:40
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
ÁÁ-Egy Punk csaj az ideális megoldás.:)-Rocker csaj is nő,vannak közöttük vadabbak és vannak kevésbé vadabbak.Én nem éreztem úgy hogy sokkal másabb lenne....
2009. jún. 19. 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem érzem magam vadabbnak, mint egy "átlagos" nő, bár nem tudom, ők hogyan merre mit csinálnak. Volt, hogy bevadultam pár alkalommal, és akkor ment az ereszd el a hajamat, de sose éreztem, hogy az acélbetétes bakancsom kényszerít rá...
2009. jún. 19. 13:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmiben nem különböznek a többi nőtől. Van köztük ilyen, van köztük olyan. Ez elég hülye sztereotípia. Nem a stílustól függ, hogy ki milyen az ágyban.
2009. jún. 19. 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondták, akik azt mondták, hogy itt alapvetően a zenéről van szó. Persze a zene összefügghet más dolgokkal is, de ezzel konkrétan nem. Tényleg ugyanúgy van köztük mindenféle fajta, mint a nem-rockerek között; ilyen téren ez nem jelent semmit.
2009. jún. 19. 13:50
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
én pl kifejezetten félénk vagyok, szóval megcáfolandó:)
2009. jún. 19. 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok rocker mégis vad vagyok:) Semmi köze nincsen hozzá, az a zenéről szól és egy életstílusról. Attól még nem lesz vad az ágyban! 22/L
2009. jún. 19. 14:13
 8/10 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem sincs összefüggés. Van ilyen is, meg olyan is, ahogy a nem rockerek közt is. Csak azért ne járj egy rocker csajjal, mert ezt reméled tőle!

egy rocker csaj

2009. jún. 19. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Én utálom a rockot mégis nagyon vad vagyok az ágyban (:

Szóval abszolút nem függ össze.

De amúgy kb az jött le a kérdésből, hogy aki nem rocker, az már átlagos. Ez mégis hogy van?

2009. jún. 20. 13:29
 10/10 anonim ***** válasza:
MErt a diszkós kurvk nem szopnak a punk csajok magasan a legjobbak:D
2010. szept. 2. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!