Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy ha a barátnőmnek összezárom a lábait és pl. felteszem az egyik vállamra őket jobban élvezi a szexet?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 12:24
1/6 anonim 

válasza:

mihez képest jobban? ha még meg is emeli, vagy emeled a fenekét, akkor mélyebbre tudsz behatolni. Ha ő nem elég "befogadó", akkor fájhat is neki.
Próba, és meglátjátok.
2/6 anonim 

válasza:

Próbáljátok ki. :) Nem mindenki reagál ugyanúgy rá.
3/6 anonim válasza:
Széles vállad lehet...;)
Az én bnőm ezt nem szereti, mások igen. Hogy jobban élvezi-e? Kérdezd meg. Változó.
4/6 anonim 

válasza:

Elméletileg ez a póz amiről írsz jobban izgatja a G-pontot és a misszionárius kategóriába tartozik. Ráadásul a lány a kezével még a csiklóját is tudja izgatni közben.
5/6 anonim 

válasza:

Ez is egy olyan dolog, hogy kinek mi esik jól! Én speciel szeretem ezt a pózt, csak annyi hogy nincsen összezárva a lábam, csak a vállán van! Sokkal jobban élvezem így! 22/L
6/6 anonim 

válasza:

Egyénfüggő. Nekem nem jött be ez a póz, de megpróbálni meg lehet. ha nem jó, legfeljebb váltotok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!