Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék Neki én is?
Tegnap szeretkeztem a barátommal. Nekem Ő volt az első, figyelmes volt, hosszan pettingeltünk, stb. Összességében jó volt (kicsit fájt, mert nem tudok eléggé benedvesedni, de legközelebb használunk síkosítót), viszont Ő annyira felizgult a pettingnél, h mikor behatolt nagyon gyorsan elment. Mondta, h gyorsan elmegy, de ez így mégsem jó.Nem tudom, hogyan javíthatnánk rajta, mert Ő akkor izgult fel ennyire, mikor engem orálisan kielégített, és mikor behatolt...hát nagyjából egy percig bírta.
Mit csináljak/csináljunk, hogy ez ne forduljon elő mégegyszer?
Előre is köszönöm!:)
L/17 F/16

Az első mindig gyorsan megy. Tapasztalatom szerint. Két ember között az első, illetve a nap folyamán az első.
Mennyi idő alatt áll újra készen? Ha hamar, akkor én úgy szoktam, hogy először szájjal elégítem ki. Aztán mire ő engem felizgat, kipiheni magát és újra akcióra kész, akkor majd tovább bírja.
Beszélgess vele, hogy maszturbáljon, úgy tudja gyakorolni a késleltetést.
28/L

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!