Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Számodra (számotokra) mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Werte kérdése:

Számodra (számotokra) mi a különbség a szeretkezés és a dugás között?

Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 12:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A szeretkezésnek benne van a nevében. Azt logikusan azért csinálja az ember mert szereti a másikat, érez iránta valamit, szerelemből történik. Tele van érzelemmel stb. A dugás meg csak annyit jelent, hogy érzelem nélküli szex, semmi kötödés nincs az illetöhöz.

Remélem segíthettem.

2009. jún. 19. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
23%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__68..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__37..

Itt találsz egy pár választ.

Remélem segítettem, de csak annyi lett volna hogy használod a keresőt.

2009. jún. 19. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
Igazából semmi. Minden szeretkezés dugásba torkollik, mivel a nők nem szeretik a lassú, lagymatag szexet. Mindkét esetben ölelés, csókolás, minden szeretet beleadás, tehát tökmind1 minek nevezzük. És ugyan úgy szeretkezek egy diszkó wcben egy aznap este felszedett csajjal, mint mondjuk a barátnőmmel. Mielőtt még valaki ebbe is belekötni.
2009. jún. 19. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Dugásnál nincs kötődés az illetőhöz kedves első válaszoló?! Akkor te sem tudod mi a különbség...

Szerintem:

1.szeretkezésnek nevezem,amikor a szex lassabb tempó, bensőséges, meghitt, ölelgetős, romantikus... pl. egy jó veszekedés után (mikor megérzed azt, hogy milyen lenne elveszíteni őt), na az a szeretkezés. Ott csókolod, simogatod ahol éred...

2. Dugás: testi szükséglet kielégítése, érzelmektől mentes (ez nem azt jelenti, hogy nem szereted az illetőt!!! mint ahogy sokan nincsenek ezzel tisztában) Pl. kocsikáztunk hazafelé a párommal, és látva, hogy mindjárt odaérünk az autós pihenőhelyhez odafordultam hozzá, és megkérdeztem, hogy nincs kedve dugni? Egyből padlófék, tolatás(mivel már elszáguldottunk a kitérő mellett), és olyan jót dugtunk, hogy csak na... Nem volt semmi hosszas csókolózás, ölelgetés...Le a bugyi, fel a szoknya és már bent is volt... jó volt :D Mikor befejeztük, ő vissza a volán elé (semmi utójáték vagy vmi romantika) és elkezdtünk beszélgetni, hogy mit vacsizzunk...Mintha mi sem történt volna. Dugtunk egyet és kész.

2009. jún. 19. 12:26
 5/8 anonim válasza:
100%

Nem értek egyet az első válaszolóval abban hogy dugás akkor

van ha nincs érzelmi kötődés.Szerintem az a dugás,amikor nincs v. minimális az előjáték,utójáték semmi csak durr bele

és kész.Fősulin volt egy pasi,nem jártunk,nem volt szerelem,csak szex,de az szeretkezés volt,benne volt minden

amitől jó lehet.

2009. jún. 19. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

Harmadik vagyok.

Akkor én rosszul csinálhatok valamit. Minden lányra odafigyelek, gyengéd vagyok először, 20-30 perc az előjáték, és egy perc se unalmas, gyengéden simogatom és egyre jobban bedurvulok. A vége már csak 20 perc iszonyat kemény szex, hogy a lány is élvezzen belőle valamit. Akkor én most rosszul dugok? Bocsi. AKkor lehet rá kéne szoknom, a durr bele baszásra.

2009. jún. 19. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
12:26-ossal egyet értek! De a dugás sem érzelem mentes, egy két csók elcsattan már az sem olyan rideg szerintem. Nállunk is van simi, előjáték stb, de én durván szeretem erősen, tehát dugunk:) Kinek mi jönn be és nem szeretem a lagymatag szexet!! 22/L
2009. jún. 19. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a durvát is szeretkezésnek hívom már csak azért is, mert számomra fura lenne azt mondani, hogy "mekkorát dugtam tegnap a párommal". Nekem ez kicsit olyan mint, amikor discoban megismerkedik egy fiú meg egy lány, majd másnap a srác elhenceg vele, hogy milyet dugott az éjszaka... Én ha szeretek valakit, akkor az történjen bárhol, bármikor, és bárhogy, az "szeretkezés" címszó alatt lesz! :D
2009. jún. 19. 15:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!