Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra (számotokra) mi a különbség a szeretkezés és a dugás között?

A szeretkezésnek benne van a nevében. Azt logikusan azért csinálja az ember mert szereti a másikat, érez iránta valamit, szerelemből történik. Tele van érzelemmel stb. A dugás meg csak annyit jelent, hogy érzelem nélküli szex, semmi kötödés nincs az illetöhöz.
Remélem segíthettem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__68..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__37..
Itt találsz egy pár választ.
Remélem segítettem, de csak annyi lett volna hogy használod a keresőt.

Dugásnál nincs kötődés az illetőhöz kedves első válaszoló?! Akkor te sem tudod mi a különbség...
Szerintem:
1.szeretkezésnek nevezem,amikor a szex lassabb tempó, bensőséges, meghitt, ölelgetős, romantikus... pl. egy jó veszekedés után (mikor megérzed azt, hogy milyen lenne elveszíteni őt), na az a szeretkezés. Ott csókolod, simogatod ahol éred...
2. Dugás: testi szükséglet kielégítése, érzelmektől mentes (ez nem azt jelenti, hogy nem szereted az illetőt!!! mint ahogy sokan nincsenek ezzel tisztában) Pl. kocsikáztunk hazafelé a párommal, és látva, hogy mindjárt odaérünk az autós pihenőhelyhez odafordultam hozzá, és megkérdeztem, hogy nincs kedve dugni? Egyből padlófék, tolatás(mivel már elszáguldottunk a kitérő mellett), és olyan jót dugtunk, hogy csak na... Nem volt semmi hosszas csókolózás, ölelgetés...Le a bugyi, fel a szoknya és már bent is volt... jó volt :D Mikor befejeztük, ő vissza a volán elé (semmi utójáték vagy vmi romantika) és elkezdtünk beszélgetni, hogy mit vacsizzunk...Mintha mi sem történt volna. Dugtunk egyet és kész.
Nem értek egyet az első válaszolóval abban hogy dugás akkor
van ha nincs érzelmi kötődés.Szerintem az a dugás,amikor nincs v. minimális az előjáték,utójáték semmi csak durr bele
és kész.Fősulin volt egy pasi,nem jártunk,nem volt szerelem,csak szex,de az szeretkezés volt,benne volt minden
amitől jó lehet.

Harmadik vagyok.
Akkor én rosszul csinálhatok valamit. Minden lányra odafigyelek, gyengéd vagyok először, 20-30 perc az előjáték, és egy perc se unalmas, gyengéden simogatom és egyre jobban bedurvulok. A vége már csak 20 perc iszonyat kemény szex, hogy a lány is élvezzen belőle valamit. Akkor én most rosszul dugok? Bocsi. AKkor lehet rá kéne szoknom, a durr bele baszásra.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!