Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA hétfőn jött meg a mensim és ma este akarunk szeretkezni a párommal akkor már lehet? Bövebben lent
Figyelt kérdés
Szóval hétfön megjött, de még egy kicsit mindig megvan, tehát az nagy gond, ha szeretkezünk a párommal? A gumi esetleg véres lehet? Mivel, hogy csak nagyon ritkán találkozunk, így mondjam meg neki, hogy mi a helyzet. Az nagyon ciki ha nem mondom meg neki és a gumi meg véres lesz egy picit. Tényleg nem tudom mit csináljak. Nem kamu kérdés. Tényleg kétségbe vagyok esve. A válaszok minnél elöbb kellenének.
Elöre is köszönöm
18/L
2009. jún. 19. 12:01
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem mondd meg neki, és ha nem zavarja akkor nincs gond. De jobb ha előre tud róla, mint, ha észreveszi és megijed, mert nem biztos, hogy egyből lejön neki, hogy mensid van, lehet azt hiszi, valami baj történt. Egyébként ha már tényleg csak nagyon kicsit van meg, akkor szerintem nyugodtan szeretkezhettek.
2/5 anonim 

válasza:

Szerintem inkább mond el neki, hogy mi a helyzet, és ha úgy gondoljátok szerintem egyáltalán nem ciki, ha az óvszer olyan lesz egy picit. Nekünk is volt már ilyen a párommal, de persze csak a mensi legvégén...közben kényelmetlenül érezném magam nagyon. De mindenféleképpen mond el neki, hogy mi a helyzet, mert ha úgy csináljátok, hogy ő nem tud róla, és a végén meglátja, az úgy kellemetlen lesz! Szóval nem ciki! :) Szerintem...
3/5 anonim 

válasza:

aszerintem is mond el neki, amúgysem hiszem h ez neki bajlenne, egyrészt mert ott a gumi úgyis, másrészt meg mert egy pici vért sztem senkisem ellenezne, főleg ha keveset is találkoztok
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem mondd meg neki. Esetleg egy törülközőt is tegyél magad alá, ha mondjuk a szeretkezés miatt jobban megindul a vérzésed.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!