Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a párom? Harmadikat nem akarok! Lent bővebben
Figyelt kérdés
Már próbáltam gyertyafényes vacsorát, vettem már fel szexi fehérneműt, kötözés is volt már mind a két részről! Kéne valami újdonság !!!Nem akarom h megunjon ! SEGÍTSETEK2009. jún. 19. 11:10
1/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy én 22/L vagyok, a párom 29/F
Előre is köszi a válaszokat
2009. jún. 19. 11:16
2/9 anonim 

válasza:

Egy wellness hétvége vagy salsatanfolyam:D
3/9 anonim 

válasza:

sztriptíz show, magassarkúban, szexi rucival, jó zene, illatosított gyertya/füstölő
4/9 anonim 

válasza:

Szerepjáték! Nagyon izgis! :) Öltözz be ápolónőnek és gyógyítsd meg, vagy öltözz be rendőrnőnek bilincs és légy kegyetlen, vagy öltözz be takarítónőnek és hagyd hogy a "főnök" parancsolgasson neked és még sorolhatnám :D
Jó időtöltést! :)
5/9 anonim 

válasza:

Közlekedj meztelenül a lakásban, amikor otthon van.
6/9 anonim 

válasza:

Menjetek este sétálni úgy, hogy rajtad miniszoknya van, de nincs bugyi. Utalj rá, hogy a szabadban szeretnéd, azonnal :)
8/9 anonim 

válasza:

1 sms mikor kint vagytok haverekkel h nincs rajtad bugyi.
1 kupon h 3 ora ingyen szex veled. :))
kozos furdes.
ha fel tudtok menni ejjel a tetore es ott szeretkezni.... szerintem csucs :D
bujj el es tedd tele a lakast kis cetlikkel amiken vleetek kapcsolatok kerdesek vannak es a helyes valasz elvezet hozzad.
9/9 anonim válasza:
Veszett jó ötletek :DDD Ezeket én is felírom :D Ha már ötlettár próbáljátok ki a zuhany alatt is... ott csak egy kis kényeztetés és egy tiszta padlót nézzetek ki ahol csurom vizesen egymásnak eshettek... háttérben valami lágy zene... ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!