Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet jól bánni a farokkal? Lehet rosszul is dugni?
Figyelt kérdés
Mindig irjátok, h tudni kell vele bánni, de most ez alatt mit értetek? Szerintem igazán a lány tud mozogni, vagy most a férfi a be-ki-be-kit mivel tudja szinesíteni? változó tempóval, körözéssel, vagy mivel? Hogy lehet egyáltalán rosszul bánni a pénisszel? Az 1 "rúd" amit előre hátra, meg kicsit oldalriányban mozgathat derékkal, de ennyyi, nem??2009. jún. 19. 11:00
1/6 anonim 

válasza:

Jól mondod. Ki-be, változtatni a tempón, pózváltás mert ha monoton az egész úgy se jó. (értem ezalatt h félóráig kb csak 1 póz). A lány akkor tud mozogni igazán ha lovagló pózban csináljátok, meg a többi mikor a lány van felül.(de ez nem jelenti azt hogy a fiú ne tudna magával olyankor mit kezdeni) Ha fekszel mint egy fadarab az azért gáz. Olyankor mondják hogy nem jó.
2/6 anonim 

válasza:

a körözést szeretem..:)igen persze én úgy szeretem ha az elején lasabb aztán beindul és a végén már dván nyomja
3/6 anonim 

válasza:

én a 11:07essel egyetértek! én is azt szeretem,ha fokozatosan gyorsul a tempó, és a végén már nagyon gyors.
A kérdezőnek: számít a gyorsaság, szóval a tempó és a mélység is fontos, mármint azzal is színesíthető a dolog.
És szerintem arra mondják,hogy rosszul csinálja,aki:
1. csak fekszik mint egy fadarab
2. csak magával törődik és csak magát akarja kielégiteni
3. nagyon monotonon mindig csak ugyanabban a pózban és ugyanolyan tempóban csinálja
4/6 anonim 

válasza:

Lehet, hogy az csak egy rúd, de változatosan használható. Be-ki sem csak egyféleképp lehet. Változhat a tempó, mélység, a behatolás szöge, a mozdulat iránya-íve. Nem mindegy, hogy tömöd, mint a libát, vagy érzékin és izgatóan masszírozod belül, hogy szinte elveszti az eszét. Előbbi a rosszul bánás, utóbbi a jól bánás.
5/6 anonim 

válasza:

Az sem mindegy, mennyire ismered magad és a partnered (vagy a nőket általában). Ha nagy, te mégis tövig bevágod különösebb rákészülés nélkül, az fáj. Ha kicsi, vékony, és nem jól lövöd be a pózt, mozdulatot, elalszik a lány.
6/6 anonim 

válasza:

Ha jól akarsz vele bánni, gyakorolj sokat. :) Általában egy dolog a fontos, hogy odafigyelj arra, ami jó a párodnak. Figyelmesség = jó szex!!! A "rossz dugás" töbnyira az önzősködést, durvaságot, oda nem figyelést jelenti. És a dugás nem egyenlő a szeretkezéssel. 30/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!