Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Werte kérdése:
Melyik jön be neked jobban? (a 69-ezés, vagy az orál szex)
Figyelt kérdés
Kéretik a hozzá nem értőket inkább ne írjanak semmit! Esetleg korral és nemmel ellátva! Köszi2009. jún. 19. 06:48
1/24 anonim 

válasza:

Inkább az orál szex, de mindkettőt szeretem!!!
2/24 anonim 

válasza:

Nekem a felváltva kényeztetés jobban bejön. A 69 kényelmetlenebb egy kicsit. :) 26/L
4/24 anonim 

válasza:

Nekem annyira nem adta be a 69, de az orál az bármikor jöhet:))
5/24 anonim 

válasza:

Már ne is haragudj, de a 69 is orál...hülye kérdés.
6/24 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg, hogy kijavítalak! Írtam is: a hozzá ne értők inkább ne írjanak okoskodást! Szerintem egyértelmű voltam. NEM azt kérdeztem, egyezik-e a 2 dolog, hanem kinek mi jön be! A 69 kölcsönös orál, míg az orál, egyik fél örömszerzése a másik fél részére! Kár volt kötözködnöd!
2009. jún. 19. 08:58
7/24 anonim 

válasza:

Jól megmondtad kérdező:)
Amúgy nekem a sima orál jön be jobban!
22/L
8/24 anonim 

válasza:

Nekem mindkettő bejönne, de eddig még csak az egyikben volt részem (innen kb egyértelmű, hogy melyikben.)
(22/L)
9/24 anonim 

válasza:

Mikor melyik, mind a 2 jó, de orálnál talán jobban tudom élvezni, nem kell másra is koncentrálnom:) 22/L
10/24 anonim 

válasza:

én szeretem a 69et is,kicsit jobban is,mint a "sima"orált. hogy miért,azt nem tudom megmondani, talán izgatóbb, jobban ráhangolódok, ha mindketten csináljuk és nagyon élvezzük:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!