Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1év 2hónap alatt egy kezemen megtudom számolni hányszor feküdtem le a barátnőmmel, miért nem akarja?
Figyelt kérdés
Én vettem el a szüzességét kb 3 hónapja, nehezen adta meg magát, de nem is volt olyan jó a sex. Azóta meg kb havonta egyszer csináljuk, igaz hogy nem vagyok egy donjuan az ágyba, de akkor is hiányzik. A pettingig mindig eljutunk , akár hetente többször is, de a sex az nem megy... Mi lehet a baj? Ő L/18 én F/192009. jún. 19. 06:18
2/8 anonim 

válasza:

Lehet, hogy még korai volt neki. Nem volt rá felkészülve. Esetleg a szerelem köztetek még nem az a mindent elsöprő?
3/8 anonim 

válasza:

lehet h fájt neki az első. ismerek egy csajt, aki azóta le se fekszik a barátjával. kérdezd meg tőle! ha ez az ok, akkor magyarázd el neki, h egy idő után már abszolut nem fáj... minden kezdet nehéz :P 17/L
4/8 anonim 

válasza:

Vagy fájt neki, vagy éppen nemm élvezi, azt hiszi te nem vagy jó az ágyban... Vele kéne megbeszélni hogy miért nem kívánja!
5/8 anonim 

válasza:

Beszéld meg vele!és ne csak azt h miért nem akarja hanem azt is hogy mit gondol erről az egészről ha megbeszélitek lehet könnyebben fog menni...
6/8 anonim 

válasza:

Nem érdekli a sex, mert nem volt még orgazmusa szerintem...
Beszélj vele, kérdezz rá erre a dologra. Ha még nem volt neki, mondd el, hogy próbálja meg először magának, hogy mi a jó, és utána mondja el Neked! Vagy próbálj meg ügyesen keresgélni.
Nem írom le, hogy miket lehet csinálni ilyen téren, nézz utána a neten, mert rengeteg dolog van fenn, ami hasznos lehet!
Hidd el, ha kielégíted teljesen, úgy fogja kívánni a sexet, hogy egy idő után már az ágyból sem fogtok felkelni! :)
7/8 anonim 

válasza:

írtad h nem volt annyira jó az elsőt. nalátod....nemhiába mondják mindig azt h jól gondoljuzk meg h kinek és mikor adjuk oda magunkat, mert maradandó nyomokat hagyhat. csak ezzel senkisem foglalkozik, mindneki veti vele magát, mert ő már nagylány és szexelni akar. talán nemkellett volna elsietni ezt az egészet, mivel valszeg az első neki sem volt annyira jó, és írtad is h nehezen adta meg magát, szal valójában nemis akarta. ennek a következményeit láthatod most. gratulálok.
8/8 anonim 

válasza:

"Én vettem el a szüzességét kb 3 hónapja, nehezen adta meg magát, de nem is volt olyan jó a sex." - kérdésedben a válasz:idióta vagy B.meg!! Erőltetted,megvan a következménye!Meg is érdemled!Gondolkoznál legalább:ha te utálod a halat,de egyszer rábeszélne bnőd hogy egyél a kedvéért,te eszel,utánna heti 2x-3x erőlteti hogy egyed mer máskor is megetted,neked hogy tetszene??? Önző balf.sz vagy!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!