Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális szex fitymaszűkülettel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex fitymaszűkülettel?

Figyelt kérdés

Szeretném ha a kérdésre válaszolnátok és nem magáról a fitymaszűkületről és annak kezeléséről írnátok.

Továbbra is az érdekelne, hogy mi a véleményetek róla, tapasztalatokat is szívesen olvasok, valamint ötleteket, hátrányokat.

Nem tudom fontos-e, de a történek kiegészítéseként hozzátenném, hogy enyhébb fitymaszűkületről van szó.

2009. jún. 18. 23:48
 1/10 anonim ***** válasza:
2009. jún. 18. 23:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Én tettem fel azt a kérdést is annak reményében, hogy értelmes válaszokat kapok, de a változatosság kedvéért ismét nem a kérdésre válaszoltak.
2009. jún. 19. 01:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Mondhatsz akármit, de olyan nincs hogy enyhébb fitymaszűkület. Bármilyen is, komolyan kell venni. Az a gond, hogy nem fogod fel, hogy ezekre a kérdésekre az a normális válasz, hogy húzzál el szépen orvoshoz... ebből csak egyre több gondod lesz az idő múlásával!

Ha nem lennél ekkora marha már rég túl lennél az egészen... és szétkúrhatnád a világot, de neeeem, te játszod az eszed és inkább szenvedsz, nőj fel végre, légy férfi és irány az urológia! G

2009. jún. 19. 09:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Látom érthetetlenek vagytok, nekem ez volt a kérdésem.

Egy szóval sem említettem, hogy az lenne nekem, sőt még a nememet sem, nem értem minek kell rám förmedni azonnal.

2009. jún. 19. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Nagyon egyszerű a dolog, azért mert vagy neked van, vagy ismersz olyat akinek van. Ha így van, akkor nem azt kellene kérdezni, hogy orális sex blabla, hanem neked is tudnod kellene, hogy ez nem játék, és minden erőddel azon kellene lenned, hogy elvidd orvoshoz, és kész. Próbáljunk már meg nem 14 éves agyával gondolkodni, ha lehet. Üdv és sok sikert. G

2009. jún. 19. 20:03
 6/10 A kérdező kommentje:

De én ezt kérdezem, mert erre vagyok kíváncsi.

Ha nem tudsz rá válaszolni és még mindig azt fújod amit minden harmadik kérdésnél olvashatunk, akkor kérlek ne írj legközelebb.

Köszönöm.

2009. jún. 20. 09:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Oké, nem vitatkozom tovább veled. Nyertél. Akkor a válaszom a kérdésedre, lehet fitymaszűkülettel orális szexben részesülni. Remélem a srác annyira felizgul, hogy hogy merevedés közben a fityma annyira elszorítja a vér útját, hogy a magas nyomás miatt iszonyatos fájdalmak közepette a barlangos testek szét repednek a péniszében, örök impotenciát okozva neki. Olvass utána nyugodtan. Amúgy meg gratulálok!
2009. jún. 20. 11:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a kedves választ, az iróniát alig érzékeltem.
2009. jún. 21. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha valóban enyhébb és nem fáj ha csak merevedésed van,akkor szerintem lehet élvezni.Tudom mert nekem is az van.A lényeg, hogy kérd meg a partnered, hogy csinálja gyengédebben.Ha szeret meg is érti.Nekem soha nem volt belőle afférom.
2010. dec. 2. 18:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem "megoldották" a szűkületet, levágták a fitymát, most a kiszáradt makkal semmit nem érzek, így az orál szex rossz... nincs értelme, nem élvezem... akkor most mitől is jobb ez, mint szűkülettel? Semmivel.
2011. okt. 2. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!