Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex fitymaszűkülettel?
Szeretném ha a kérdésre válaszolnátok és nem magáról a fitymaszűkületről és annak kezeléséről írnátok.
Továbbra is az érdekelne, hogy mi a véleményetek róla, tapasztalatokat is szívesen olvasok, valamint ötleteket, hátrányokat.
Nem tudom fontos-e, de a történek kiegészítéseként hozzátenném, hogy enyhébb fitymaszűkületről van szó.

Mondhatsz akármit, de olyan nincs hogy enyhébb fitymaszűkület. Bármilyen is, komolyan kell venni. Az a gond, hogy nem fogod fel, hogy ezekre a kérdésekre az a normális válasz, hogy húzzál el szépen orvoshoz... ebből csak egyre több gondod lesz az idő múlásával!
Ha nem lennél ekkora marha már rég túl lennél az egészen... és szétkúrhatnád a világot, de neeeem, te játszod az eszed és inkább szenvedsz, nőj fel végre, légy férfi és irány az urológia! G
Látom érthetetlenek vagytok, nekem ez volt a kérdésem.
Egy szóval sem említettem, hogy az lenne nekem, sőt még a nememet sem, nem értem minek kell rám förmedni azonnal.

Előző vagyok.
Nagyon egyszerű a dolog, azért mert vagy neked van, vagy ismersz olyat akinek van. Ha így van, akkor nem azt kellene kérdezni, hogy orális sex blabla, hanem neked is tudnod kellene, hogy ez nem játék, és minden erőddel azon kellene lenned, hogy elvidd orvoshoz, és kész. Próbáljunk már meg nem 14 éves agyával gondolkodni, ha lehet. Üdv és sok sikert. G
De én ezt kérdezem, mert erre vagyok kíváncsi.
Ha nem tudsz rá válaszolni és még mindig azt fújod amit minden harmadik kérdésnél olvashatunk, akkor kérlek ne írj legközelebb.
Köszönöm.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!