Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van csókolózás/szex közbeni cikis élményed?
Figyelt kérdés
ha igen meséld el lécci,meg h fiu lány vagy e meg kor..Köszi.
K.
2009. jún. 18. 23:42
1/4 anonim 

válasza:

Nekem csók közben volt egy....nagyon gáz volt.a barátomnál voltam,először találkoztunk,előtte egy discoban ismerkedtünk meg és pont akkor volt vivaforgatás és azt vártuk h mikor adják már le.na mindegy nála voltunk és pont a vivatv ment,mi éppen az ágyon csókolóztunk és akkor bemondták h pénntek este lesz.úúhhh.kicsit elkezdtem röhögni és asszem leköptem őt egy kicsit de azóta is együtt vagyunk és visszagondolva nagyon vicces volt.:)(fél éve vagyunk együtt)16/L
2/4 anonim 

válasza:

első este a csajomnál...megy a kamaty tiszta happy mindenki...reggel a csajom anyja... ugye tudjátok hogy ma szobaátrendezés lesz...az ágy nekicsapódott a falnak...hát szép bemutatkozás:):):)
3/4 anonim 

válasza:

:))) Nekem az volt,hogy barátommal smároltunk és szégyen nem szégyen, nem vettem észre,hogy jön,annyira belemerültünk a dologba és hát belebüfögtem a szájába:D vagyis lehet,hogy nem bele,de közel volt,éppen el tudtam húzni a fejem:D (hálistennek nem volt büdös meg nem is igazi büfi volt hanem nem tudom mi...)mind a ketten jót nevettünk rajta,ez több,mint 1éve volt:D
4/4 anonim 

válasza:

Szerintem az én élményem volt eddig a legcikisebb.A Barátommal véletlenül összekoccantunk és letört elöl a foga :S de nekem is fájt hirtelen azt se tudtam hogy az ő foga tört le vagy az enyém.Hála istennek azóta nem történt ilyen baleset :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!