Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most úgy szexelnék egy jót! Ti nem?

Én is akarooook :( Holnap végre megyek a páromhoz (illetve már ma^^), és szeretkezünk egy oltári nagyot!!!
Addig csak egyet kell aludnom :)
20/l

huh...sex! Van párom, de síralom h már egy ideje nincs semmi... De nem értem pedig nagyon rá vagyk álva.....
22 L

hát én tegnap óta csak sexelnékXD
de a "pasim" nincs itthon..

"De én is, csak már vén vagyok hozzá!
36/házasnő"
Mi a gond? Kicsit fiatal vagy ugyan, és bohó, ha nem tudod, hogyan kell... de segítek.
Gyerekeket fél napra rábízni a nagyira (ha elmondod, miért kell, tuti segít) - majd, ha a párod hazajön, megfelelően várni (nem túlöltözve, hanem olyan ruhában, amit szeret). Felborítani, ráugrani. Ha valami kifogást akar mondani, a cicidet a szájába nyomni.
Ha piszkos, fáradt - akkor előtte belökni egy kád jó meleg vízbe, és lefürdetni. Alaposan: tetőtől talpig, fokozatosan haladni a közepe felé. Közben lehet, hogy te is vizes leszel kicsit, meg ahogy fölé hajolsz, az sem lehet közömbös neki (megfelelő ruha ajánlott)...
A meleg víz, a megfelelő masszírozással 100% hatékonysággal beindítja a férfiakat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!