Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjam ki míg meg nem történik vagy mondjam el neki, de szerintem ha elmondom hogy nem csókolóztam még akkor ciki lesz nekem és kinevet, vagy a lányok azt szeretik ha ők először csókolnak meg pasit vagy nemtudom?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel találkoztam egy hete majdnem de nem szoktunk nagyon sokat találkozni, nem is csókolóztunk meg semmi, és már mind a 2en megakarjuk egymást ismerni közelebbről, csókolózni meg mást is. Én még életembe nem csókolóztam pedig 14 éves vagyok. Elmondjam a lánynak hogy nem csókolóztam még vagy hagyjam?2009. jún. 18. 21:13
1/10 anonim 

válasza:

Szerrintem nem kell elmondanod vagy ha nagyon parázol akkor igen. Lehet hogy ő se csokolozott még. KI tudja fiatalok vagytok.
2/10 anonim 

válasza:

"életembe nem csókolóztam pedig 14 éves vagyok" :D ez tetszik! Miért? mikor kellett volna? Amúgy nyugodtan elmondhatod neki, lehet, hogy még örülni is fog neki, hogy ő lesz az első akit megcsókolsz. Sok sikert! :)
3/10 anonim 

válasza:

Sztem ne mond el, csak csókold meg:D És ha sikerült csókolózni, mond neki, h nagyon jól csókolsz, taníts meg így:D
4/10 anonim 

válasza:

egyáltalán nem ciki ha 14 évesen nem smároltál még. próbáljátok ki. tudom például azt ajánlani h találkozzatok, és amikor találkoztok adsz egy puszit a szájára vagy amikor megy haza vagy száll fel a buszra adj neki egy búcsupuszit. elrontani nagyon nem lehet. vigyázz a fogadra és ne legyél görcsös.mindenképp egy laza szájrapuszival kezdj ne akar egyből torokra menni nyelvvel :) szájrapuszi után meg kicsit dugd ki a nyelved.
5/10 anonim 

válasza:

szerintem egyszer csak kérdezz rá, hogy ő smacizott e már :) ha azt mondja nem akkor nyugodtan elmondhatod hogy te sem. ha at mondja igen, nyugodtan elmondhatod hogy te sem. bár ha nagyon szégyenled(amire nincs okod !!!) akkor max hazudhatod hogy nem, de én pl örülnék a helyében. :D mert ez at is bizonyítja hogy annyira szereted:D sztem mondd el, de ha nem beszéltek róla, akkor nem kell mondani semmit :) és lesz ami lesz :D
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és megfogadom a tanácsokat :)
2009. jún. 18. 21:24
7/10 anonim 

válasza:

Sztem nemond el neki. Majd ha jártokés komolyabb lesz a kapcsolat akkor mond el neki h ővolt az első lány akivel csókolóztál és akkor biztos jólfog neki esni.
8/10 anonim 

válasza:

szerintem ne mond el ,mert úgysem fogja észrevenni,és ne is izgulj túlságosan ,mert fölösleges,csak csukd be a szemed,nyisd ki picit a szád és ne kapd be a fél arcát:)
jajj,de kis ari vagy:)emlékszem,hogy én ugyanígy dilemmáztam az első előtt 15 évesen,aztán amikor megtörtént csak lestem,hogy ennyi??? mit izgultam?a kellemetlen élmény viszont az volt ,hogy a másik szinte az orromtól az államig összenyálazott,ugyhogy ezt sztem ne csináld,mert nem kellemes.Ügyeseeeen!
9/10 anonim válasza:
"pedig 14 éves vagyok" nah szép:D amugy én 16évesen csókoloztam először:D 19éves volt akkor a párom:D 2.-3. alkalommal valottam be neki h az első csók is az övé lett:D nem akarta elhinni:D azt mondta inkább elhitte volna h már minden 2pasival smároltam:D Csak 1 tanácsot fogadj el tőllem nem számít h csináltad-e vagy sem az a lényeg h télleg érzéssel csináld:D én is azt hittem béna leszek meg minden::D és nem nem ugy történt mintha már vér profi lettem volna:D akkor ugy éreztem:D egyébként sok sikert;)
10/10 anonim 

válasza:

Ide csak annyit had fűzzek, hogy én 24 évesen csókolóztam először, és akkor is dugtam először. Nem érzem viszont, hogy le lennék maradva, vagy, hogy szégyellnem kellene magamat.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!