Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy harmincas évei elején járó pasinak mennyi a heti szexigénye? A férjem azt mondta, neki heti egy elég lenne, de szerintem ez kicsit kevés. Erre mondta a heti kettőt.

Szia!
Szerintem ez nem korfüggő, de
ismerős a szitu... :) A Kedvesem 32 éves. Én akár a heti hétszeri szeretkezést is simán bevállalnám, de szerinte én vagyok nagyétkű... Ő is pedzegette a heti egy-két alkalmat...
Most tartunk ott, hogy nagy átlagban kétnaponta :) De nem is olyan rossz ez így :)
Üdv.

ez teljesen egyéni. van akinek alapból kisseb a libidója és fiatal csődörként is elég volt a 'kevesebb' szex. van aki meg idősebb korában is bírja/akarja naponta többször is akár.más meg negyvenévesen egyáltalán nem kívánja.
szerintem elhibázott az a dolog h xidő alatt y alkalom szex kell. ez nem lehet szabályszerű.vissza kell hozni a meghittséget, a vadságot meg ami egy jó szexhez kellhet. el lehet menni vacsorázni vagy sétálni vagy akármi ami beindítja az embert.elő kell hozni újra a vadászösztönt.
lehet azis baj h 'rosszkor' szeretnétek. a férfiak általában reggel aktívabbak ilyen téren mert estére elfáradnak és kedvük se nagyon lesz hozzá.
azis lehetséges h 'megunta' a megszokott közeledéseket és vágyik valami újra. szexi fehérnemű,új pózok,szerepjáték valami extrémitás. lah és egy férfit sokkal könnyebben lehet felizgatni mint egy nőt még ha nem is akarja nagyon. :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!