Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy harmincas évei elején...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy harmincas évei elején járó pasinak mennyi a heti szexigénye? A férjem azt mondta, neki heti egy elég lenne, de szerintem ez kicsit kevés. Erre mondta a heti kettőt.

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én párom most lesz 32,és majdnem minden nap szeretkezünk,van hogy 1 héten 5x,van hogy csak 1x,ha nem tudunk találkozni.
2009. jún. 18. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyéntől függ.
2009. jún. 18. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez nem korfüggő, de

ismerős a szitu... :) A Kedvesem 32 éves. Én akár a heti hétszeri szeretkezést is simán bevállalnám, de szerinte én vagyok nagyétkű... Ő is pedzegette a heti egy-két alkalmat...

Most tartunk ott, hogy nagy átlagban kétnaponta :) De nem is olyan rossz ez így :)

Üdv.

2009. jún. 18. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:

ez teljesen egyéni. van akinek alapból kisseb a libidója és fiatal csődörként is elég volt a 'kevesebb' szex. van aki meg idősebb korában is bírja/akarja naponta többször is akár.más meg negyvenévesen egyáltalán nem kívánja.

szerintem elhibázott az a dolog h xidő alatt y alkalom szex kell. ez nem lehet szabályszerű.vissza kell hozni a meghittséget, a vadságot meg ami egy jó szexhez kellhet. el lehet menni vacsorázni vagy sétálni vagy akármi ami beindítja az embert.elő kell hozni újra a vadászösztönt.

lehet azis baj h 'rosszkor' szeretnétek. a férfiak általában reggel aktívabbak ilyen téren mert estére elfáradnak és kedvük se nagyon lesz hozzá.

azis lehetséges h 'megunta' a megszokott közeledéseket és vágyik valami újra. szexi fehérnemű,új pózok,szerepjáték valami extrémitás. lah és egy férfit sokkal könnyebben lehet felizgatni mint egy nőt még ha nem is akarja nagyon. :)

2009. jún. 18. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
ez teljesen egyénfüggő. mindenki saját maga tudja, hogy mennyi az igénye. viszont ez nemazt jelenti h heti csak egyszer vagy 2szer szabad, hanem annyi a minimum ami kell neki. sztem ezzel semmi probléma.
2009. jún. 18. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem a párom 30,és 5 éve vagyunk együtt..változó..valamikor naponta 5 is van, valamikor napi egy sem, de a heti7 a valószínűbb.
2009. jún. 18. 23:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tanultam belőlük.
2009. jún. 19. 07:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!