Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egészséges tóban (pl:Balatonba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészséges tóban (pl:Balatonban) szeretkezni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
miért akarsz te a balatonba szeretkezni? O.o
2009. jún. 18. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Én értem mire gondolsz, jó dolog lehet vízben szeretkezni,de inkább egy saját nagy kádban. Gondolj bele mennyi betegséget és bacikat tudtsz összeszedni pl s Balatonban..Gondolom nem hiányzik vmilyen fertőzés.
2009. jún. 18. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
nem egészséges...semmilyen vízben nem ajánlott szeretkezni, nemhogy a Balatonban.
2009. jún. 18. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Tavaly nyáron a Tisza-tóban csináltuk a párommal, fényes nappal, a parrtól néhány méterre, de nem vette észre senki. A nyakába csimpaszkodtam, átfontam a derekát a lábammal, és úgy, de a víz amúgyis ringott, nem volt látható.

Fertőzést egyikünk sem kapott el, de magának a dolognak nincs sok értelme :) csak néhány percig csináltuk mert képtelenség volt elmenni mindkettőnknek. (meg amúgyis, "belemenni" egy olyan vízbe ahol mások fürdenek... szóval amúgyse fejeztük volna be, ha lett volna értelme!) Ő azt mondta nagyon furcsa volt, ahogy kihúzta jéghideg, ahogy vissza tolta úgy meg forró, én meg alig éreztem valamit :)

Kipróbálni lehet, értelme nem sok :)

22L

2009. jún. 18. 19:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ:)Gondoltam kipróbálnánk egy éjszakai fürdőzés alkalmával most nyáron,de azt hiszem inkább kihagyjuk.:)
2009. jún. 19. 16:54
 6/7 anonim ***** válasza:
32%

"Gondolj bele mennyi betegséget és bacikat tudtsz összeszedni pl s Balatonban..Gondolom nem hiányzik vmilyen fertőzés."

Mért te hermetikusan záródó fürdőruhát veszel fel ha ilyen helyen pancsolsz? Bár gondolom, aki ennyire finnyás az még a lábujját sem dugja bele ilyen vízbe... Hátigen mindenki meghal aki a Balcsiban pancsol. A sok német is halni jön ide... :D

2009. aug. 7. 13:54
 7/7 anonim válasza:
Jó tudni, hogy mik történnek a vízben...én a Tisza-tó mellett lakok...még jó, hogy nem vagyok az a fürdős fajta...
2009. okt. 24. 21:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!