Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges tóban (pl:Balatonban) szeretkezni? Tapasztalatok?

Tavaly nyáron a Tisza-tóban csináltuk a párommal, fényes nappal, a parrtól néhány méterre, de nem vette észre senki. A nyakába csimpaszkodtam, átfontam a derekát a lábammal, és úgy, de a víz amúgyis ringott, nem volt látható.
Fertőzést egyikünk sem kapott el, de magának a dolognak nincs sok értelme :) csak néhány percig csináltuk mert képtelenség volt elmenni mindkettőnknek. (meg amúgyis, "belemenni" egy olyan vízbe ahol mások fürdenek... szóval amúgyse fejeztük volna be, ha lett volna értelme!) Ő azt mondta nagyon furcsa volt, ahogy kihúzta jéghideg, ahogy vissza tolta úgy meg forró, én meg alig éreztem valamit :)
Kipróbálni lehet, értelme nem sok :)
22L

"Gondolj bele mennyi betegséget és bacikat tudtsz összeszedni pl s Balatonban..Gondolom nem hiányzik vmilyen fertőzés."
Mért te hermetikusan záródó fürdőruhát veszel fel ha ilyen helyen pancsolsz? Bár gondolom, aki ennyire finnyás az még a lábujját sem dugja bele ilyen vízbe... Hátigen mindenki meghal aki a Balcsiban pancsol. A sok német is halni jön ide... :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!