Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen izgató, és kedves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen izgató, és kedves dolgot suttoghatnék a fülébe? L/16 (Vannak részletek)

Figyelt kérdés

Barátommal 10 hónapja vagyunk együtt. Ő 17 éves én 16. Nagyon szeretjük egymást. A konkrét "szeretlek" szó még nem hangzott el,és megvátnám amíg ő mondja. De tudom,hogy szeret,mert csomó mást mond/csinál amiből pontosan tudom.

Még nem szexeltünk. Csak hosszó csókolózások voltak,meg egymást simogattuk...pólón kívül /alatta.

Miket suttoghatnék a fülébe,hogy még fokozzam a hangulatot,vagy esetleg jelezzem,hogy lenne kedvem (nem szexhez). Ja,és lehetőleg azért ne legyenek túlzottam erotikus tartalmúak,mert ezekkel a dolgokkal (miattam) elég lassan haladunk... :) De nagyon türelmes,és vár rám,amíg kész nem leszek rá. :)

Ha van ötletetek,akkor írjátok le légyszi.

Valami kedves,szerelmes,izgis suttognivaló kéne nekem... :):):)

Köszi :P

2009. jún. 18. 18:01
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és mind a ketten szüzek vagyunk (ez kimaradt) :)
2009. jún. 18. 18:02
 2/7 A kérdező kommentje:
adjatok ötleteket légyszi! :P
2009. jún. 18. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ez elég érdekes kérés mi mondjuk meg hogy mit mondj a barátodnak?? Nem tudom. Amit érzel! Ennyi!
2009. jún. 18. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyelőre semmit, ha miattad haladnak lassan a dolgok, ne akard fokozni a hangulatot, félreértheti a srác.
2009. jún. 18. 18:22
 5/7 A kérdező kommentje:
éppen azt akarom tudatni vele,hogy már kicsit "továbbmehetünk"... :)
2009. jún. 18. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Szeretek veled lenni,Imádlak,jó hozzád bújni...

De azt mond amit érzel,ezt főleg neked kell tudni.

2009. jún. 18. 18:44
 7/7 A kérdező kommentje:

igazatok van,tényleg érezni fogom.... most csak annyi fog változni,hogy kimondom,ami csak rithán sikerül,emrt ilyen kis hülye vagyok...

de nagyon szeretem.

Tényleg bolodn kérdés... :)

2009. jún. 18. 19:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!