Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tini lányok! Mit kell tudnia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok! Mit kell tudnia ahhoz egy fiunak/férfinak, hogy ágyba bujjatok vele? :-)

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 17:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Légy romantikus, tegyél úgy, mintha nem "azt" akarnád, egyszer csak beadják a derekukat.
2009. jún. 18. 17:51
 2/11 anonim ***** válasza:
45%

előre úgyse tudod mit tud :-)

úgyhogy legyen nagyon vonzó, sex, izgató ...

a többi majd elválik ...

2009. jún. 18. 17:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A jó modort.
2009. jún. 18. 17:55
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Soroljam?

Nos,legyen őszinte,kedves,megértő,figyelmes,türelmes(!!!),mert nem biztos,hogy olyan hamar oda szeretném adni neki az ártatlanságomat,romantikus,

Egyébként most a kérdésre a konkrét válasz:

az amit leírtam belső tulajdonságoknak nem elég ahhoz,hogy lefeküdjek vkivel.Fontos,hogy érezzem,hogy ő egy lelki társ és nem csak arra kellek,meg hát alap,hogy én is szeressem:)

(tinilány vagyok:D)

2009. jún. 18. 17:55
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

én már nem vagyok ugyan tini, de azért fontos mindig:

legyen a srác romantikus, mutassa ki hogy tisztel, ne beszéljen csúnyán, ne legyen gyerekes, de legyen humora, ne csak a piákról meg a forma1-ről lehessen vele beszélni

És elengedhetetlen az önbizalom! Magabiztos fellépés fél siker :)

Jha és, igaz ez eléggé személyes: ha rózsaszín cucc van rajta, labdába sem rúghat...

21/L

2009. jún. 18. 17:58
 6/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem kell semmit tudnia, ahhoz szeretnem kell.

20/L

2009. jún. 18. 18:25
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

hát már tinilány nem vagyok, de hogy lefeküdjek a sráccal, az kell hogy nagyon nagyon szerelmes legyek belé. semmi más. hogy ezt hogyan éri el, azt előre nem lehet meghatározni sem eltervezni. vagy beleszeretek vagy nem. nincs rá varázsszó amit ha kimondasz hirtelen az ágyban terem veled.

19/L

2009. jún. 18. 18:36
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Vagy az kell, hogy szeressen, és neked is el kell hitetned vele, hogy szereted. Ez a lényeg. De ha te csak az ágyba akarsz cipelni egy tinilányt, akkor meg van rólad a véleményem! 18/L
2009. jún. 18. 18:43
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

15 vok az elég tini remélem :D

am meg sztem aki ennyi idősen mert csak heyles vlt ágyba bújik pár órás ismeretség meg úgy alapjában is olyannal akivel nem is járnak az egy ribanc a szememben

9 hónapja van barátom és biztos h egy összebújós,pettingelős estét le nem cserélnék egy helyes,izmos pasi egyéjszakás játékára.xD

2009. jún. 18. 18:53
 10/11 anonim válasza:
39%
Sok-Sok Pénzt kell tudni adni...
2009. jún. 18. 19:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!