Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megismerkedtem egy nálam 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy nálam 30 éves idősebb férfival nem probléma, ha lefekszem vele? Mi a véleményetek? Én 33 éves vagyok.

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 17:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

van ilyen, a 63 éves pasikat pedig nem kéne leírni ezt bizton tudom, mert az azóta ex-feleségemnek sikerült legnagyobb megdöbbenésemre bebizonyítania :(

Mindenesetre tényleg valami apakomplexus lehet a dologban, de ha neked bejön hát miért ne, gáznak csak akkor gáz, ha férjnél vagy...

Hosszútávra azért ne tervezz, amúgy meg ha nem özvegy akkor nős tehát nagy zűrökre inkább innen számíts.

2009. jún. 18. 19:17
 12/12 anonim ***** válasza:
62%
Én kb. 3 hónapja voltam hasonló helyzetben, nagyon vonzott a (nálam 33 évvel idősebb) pasi, és lélekben is nagyon egymásra hangolódtunk. Gondoltam, hogy kiírok egy hasonló kérdést, aztán rájöttem, hogy úgyis nekem kell eldöntenem, hogy kívánom-e, megteszem-e, és utána esetleg megbánom-e. A te döntésed, itt bárki ellenezheti vagy pártolhatja, neked kell tudnod, hogy akarod-e. Te ismered a saját szituációdat, mérlegelj, hogy megéri-e, gondold végig, hogy mit kaphatsz, mi várhat rád. És az még különösen jó, ha ezt az illető férfival is meg tudod beszélni, egészen őszintén, és közösen jelölitek ki, hogy melyek a kapcsolat határai.
2009. jún. 18. 20:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!