Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek milyen érzés az anális szex? Végig olyan, mintha nagyvécéznétek, vagy az az érzés elmúlik?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de most azoknak a nőknek válaszát várom, akik már kipróbálták.2009. jún. 18. 17:47
1/7 anonim 

válasza:

igen az elején olyan,mintha vécéznék,vagy legalábbis kellene mennem wc-re, de aztán ez elmúlik!
2/7 anonim 

válasza:

hát gyerekek szép ... mind a srácnak mind a csajszinak gratulálok ...
és még szerencsétlen melegeket szidjuk, itt van köztünk is éppen elég perverz!
3/7 anonim 

válasza:

Csak eleinte kellemetlen, és szerintem csak első egy-két alkalommal.
Néha mi is csináljuk a párommal, mert ő imádja, de énis rettentően tudom élvezni.
Amugy ha már egy kicsit elazzulsz, és jobban felizgulál, elmúlik a kellemetlen érzés. Csak sok türelem kell hozzá mindkét fél részéről. :)
4/7 anonim 

válasza:

nekem nem olyan mintha "nagyvécéznék" (bírom ezt a szolid megfogalmazást:) én kifejezetten élvezem, különben biztosan nem csinálnám...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Amúgy nem srác meg csajszi, hanem 22N és 29F, de mindegy...
2009. jún. 18. 17:57
6/7 anonim 

válasza:

Nem azért szidják a melegeket mert análisan közösülnek. Hanem mert a saját nemükkel teszik ezt. Azért van ennél durvább "perverzió" is szerintem.
7/7 anonim 

válasza:

Látom ma mindenkit izgat ez a kérdés :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!