Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meséltetek már előjátékként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meséltetek már előjátékként egymásnak huncut dolgokat? (páros szex, harmadik bevétele stb. )

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 17:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%

hát ilyenről nem, de durva dolgokról(megujjazlak, szétszoplak, ha akarod, ha nem, megduglak kiscicám+ilyenek)hármasszex, popó szex<---erről nem:-)

páros szex(hisz mindig ketten vagyunk)jah 2-4-6-8-10-12 ember(neeeeeem, nem tartozik rájuk!!!!!!!!de ez csak saját vélemény, és tapasztalat!!!:-)

2009. jún. 18. 17:30
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer próbáltam, de nem jött be. Egy sokszereplős (gang-bang) víziót adtam elő a barátnőmnek, de annyira bepörgött, hogy nem bírtam vele, órákig nem hagyott békén. A végén már fájt. Azóta kerülöm a témát. :-D
2009. jún. 18. 17:33
 3/15 A kérdező kommentje:

A páros szexet úgy értettem, hogy még egy párral... vagy többel:) Nem konkrét személyekről csak a szituációról:) Érdekel a téma mert nállunk pl. rendszeres hogy mesélünk ilyen dolgokat egymásnak és engem speciel rettenetesen felizgat:)

2. válaszoló: Ha ennyire tetszett neki miért hanyagolod? Örülj neki hogy jó volt(neki):)

2009. jún. 18. 17:37
 4/15 A kérdező kommentje:
Senki más? CSak mi vagyunk ilyen perverzek????:D
2009. jún. 18. 17:55
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Engem sokkal jobban feldob ha az előjáték előjáték,és csak rólunk szól!Nálunk a szeretkezés az egymáshoz való érzelmeket vonzalmat fejezi ki, amihez más személynek kutya köze nincs:)!Nem mindenkinek jön be a hárman párban szituáció!
2009. júl. 14. 20:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy mindenkinek bejönn, ráadásul mi sem vagyunk 3-an ez csak fantázia.... És nem értem miért ne szeretnénk ettől még egymást...??
2009. júl. 14. 20:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Mindenkinek meg van a maga perverziója, amúgy amit felsoroltál nem, de ha a stb.-t részletezed,akkor pontosabb képet is kaphatunk :D
2009. júl. 14. 20:52
 8/15 A kérdező kommentje:
Ez a pontosabb kép a stb az már csak a mégtöbb ember bevételére vonatkozik:D
2009. júl. 14. 20:55
 9/15 anonim ***** válasza:
20:50hez csatlakoznék, én is ezt így vagyok vele nő létemre, ha a párom felhozna egy hármas témát,azok után, hogy hogy vagyunk mi egymással, szájba vágnám.
2009. júl. 14. 20:55
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem csak ő hozza fel, ez kölcsönös! Kinek mi jönn be, nekünk ez...
2009. júl. 14. 21:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!